Pickwick theevragen #5

Theedrinken doe ik graag en het liefst uit een mok. Toen studentendrukwerk.nl mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik niet lang na te denken wat ik ging bestellen. Als ik ooit weer meer op m’n werk kom wil ik daar graag een eigen mok hebben staan. Dat vind ik lekkerder drinken dan een kartonnen bekertje. Het leuke van theedrinken vind ik de vragen die je erbij krijgt. Ik heb er een heleboel verzameld waarvan ik er vijf beantwoord in deze blogpost.

 

Mok met groene panterprint en de naam Madelon erop waaruit ze kan theedrinken
Dit is het resultaat van de mok die ik besteld heb. Hoop dat ik hem snel weer eens op mijn werk kan gebruiken voor het theedrinken.

 

THEEVRAAG 1:
Wat is jouw favoriete sprookje?

Dat is zonder twijfel Belle en het Beest. Belle is (volgens mij) de enige Disney prinses met bruin haar. Daardoor identificeerde ik mij het meeste met haar en ze houd net als ik van boeken lezen. Verder vind ik de boodschap van het sprookje ook mooi. Dat uiterlijk niet alles zegt.

 

THEEVRAAG 2:
Waar vlieg je heen als je voor 1 dag piloot zou zijn?

Sowieso naar een warm land. Het liefst Italïe of Spanje, want daar ben je vrij snel met het vliegtuig. En dan lekker aan het strand of zwembad liggen met een boek. Als ik daar mee klaar zou zijn zou ik in Spanje nog even naar de winkel Ale Hop gaan en paella eten. In Italië zou ik een pizza prosciutto bestellen en ga ik naar de O’clock winkel 😀

 

THEEVRAAG 3:
Wat was de laatste keer dat je de slappe lach had?

Dat was volgens mij tijdens het vieren van Sinterklaas. Ik speelde samen met mijn zwager en moeder Paw Patrol kwartet. Mijn neefje van 3 jaar oud kwam bij mij op schoot zitten en met mij meedoen. Elke keer als er iets gevraagd werd aan mij en ik had het niet vertelde hij honderduit over wat ik wel had hahaha.

 

THEEVRAAG 4:
Zou je liever aan de zee wonen of in de bergen?

Aan de zee. Ook al vind ik de wind bij de zee/strand altijd wel vervelend. In de bergen wordt het absoluut niet. Ik vind het doodeng als we in de bergen rijden met een auto. Wanneer ik die afgrond inkijk word ik helemaal naar en ben ik altijd blij als we weer onderaan de berg zijn waar alles vlak is.

 

THEEVRAAG 5:
Wat doe je voordat je naar bed gaat om lekker te kunnen slapen?

Eigenlijk niet zoveel. Ik heb bijna nooit moeite met in slaap komen en als dat wel zo is pak ik mijn telefoon of e-reader erbij en ga ik lezen. Vaak ga ik dan na vijf minuten al knikkebollen en leg ik wat ik aan het doen ben weg en ga ik slapen.

 

Wil jij ook zo’n leuke bedrukte mok of ben jij meer van de bedrukte kleding? Neem een kijkje op de website van studentendrukwerk.nl en leef je uit met je eigen ontwerpen!

 

Lees hier eerdere Pickwick theevragen: #1 | #2 | #3 | #4

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *