Pickwick theevragen #4

Het is al weer even geleden dat de vorige Pickwick theevragen blogpost online kwam. Dus is het tijd voor een nieuwe. Ik merk dat ik vaak dezelfde vragen bij mijn thee heb en weinig nieuwe tegenkom. Toch is het gelukt om een paar nog niet hier beantwoorde vragen te vinden. Veel leesplezier!

 

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?

Hier moest ik even over nadenken, want het antwoord kan erg breed gezocht worden. Uiteindelijk kwam ik op deze week. Sinds kort ben ik begonnen met de app ‘Ommetje’. Vanuit mijn werk is daar een groep aangemaakt. De bedoeling van die app is dat je elke dag minimaal 20 minuten gaat wandelen, want dat is goed voor je hersenen. Als je dat goed volhoudt krijg je daar medailles voor en kom je hoger op de ranglijst te staan. Vorige week is mij dat niet gelukt en deze week wilde ik minimaal drie keer in de week een ommetje maken en dat is gelukt!

Wat is de perfecte snack voor bij de thee?


Wat is niet een perfecte snack voor bij de thee? 😛 Meestal eten wij kano’s of stroopwafels bij de thee. Wat ik ook erg lekker vind zijn bitterkoekjes. Maar echt de perfecte snack voor bij de thee is denk ik toch wel een aardbeien of caramelslof. Heer-lijk!

 

Kun je een nieuwe theesmaak bedenken?

Jazeker. Watermeloen ben ik wel benieuwd naar. Al vind ik de gewone meloen thee echt niet te doen. Fruittheesmaken ben ik gek op dus misschien is een druivensmaak ook wel lekker…

 

Wat betekent ontspannen voor jou?


Ontspannen betekent voor mij iets doen wat je leuk vind en totaal geen tijdsdruk voelen. Oftewel vakantie! Haha. Om een voorbeeld te noemen: toen ik nog in het ziekenhuisrestaurant werkte moest ik regelmatig om 17.00 uur beginnen. Sommige collega’s gingen dan in de zomer voor die tijd als de ze vrij waren naar het zwembad in Ahaus. Dat vind ik dus helemaal niks. Dan ben ik daar op het zwembad en zit ik continu de klok in de gaten te houden en zit ik daar totaal niet ontspannen. Ontspannen is voor mij dus echt iets doen wat ik leuk vind, zonder dat ik rekening hoef te houden met andere dingen. Dat ik echt alleen daar mee bezig ben en er van kan genieten. Dat kan met van alles zijn zoals bakken, wandelen etc.

Lees hier eerdere Pickwick theevragen: #1 | #2 | #3

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *