3x een ’theevraag’…

Afgelopen december plaatste ik voor het eerst een blogpost met ’theevragen’. Dat werd zo leuk ontvangen dat ik er een vaste rubriek van heb gemaakt. Eén keer in de drie maanden gaan de theevragen voorbij komen. Ik laat namelijk trouw elke week een fotoverslag aan je zien over hoe mijn week was, maar dat gaat niet heel diep. Nou is het ook niet de bedoeling dat deze blogpost heel diep gaat. Het is wel de bedoeling dat ik een aantal vragen over mijzelf ga beantwoorden en dat ga ik doen aan de hand van 3 keer een ‘theevraag’ van Pickwick. Veel leesplezier!

THEEVRAAG 1:
Zou je liever heel muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?Ik zou liever goed kunnen schrijven. Mede omdat ik voor mijn werk ook veel met schrijven te maken heb. Daarnaast als ik denk aan al die zangers en zangeressen die al eens stemproblemen hebben gehad dan kies ik voor het schrijven. Schrijven kun je altijd blijven doen. Zelfs als je stemproblemen hebt. Of je moet je handen kwijtraken, maar je snap vast wat ik bedoel.

 

THEEVRAAG 2:
Welk bekend persoon zou jij een dag willen zijn?Yolante Cabau van Kasbergen natuurlijk. Alleen al om te weten hoe het nou zit tussen haar en Wesley hahaha. Oke dat is niet waar, of eigenlijk wel. Maar vooral omdat ik benieuwd ben hoe het is om Yolanthe te zijn. Zo’n knappe en succesvolle vrouw die alles voor elkaar lijkt te hebben. Ik denk dat ze heel gewoon is en hard werkt. Veel mensen zullen er anders over denken, maar dat hou je toch.

 

THEEVRAAG 2:
Hoeveel uur per dag besteed jij aan social media?


Oeh dat is een goede vraag. Met mijn werk meegerekend denk ik 4 uur per dag? Dat klinkt wel als heel veel als ik het zo zeg. Ik denk hierbij ook aan dingen voorbereiden voor social media, zoals filmen, foto’s maken, tekstjes schrijven etc. Dus niet alleen het scrollen door de tijdlijn.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

1 gedachte over “3x een ’theevraag’…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *