5x een ’theevraag’…

Het is weer eens tijd voor een blogpost die wat persoonlijker is. Ik laat trouw elke week een fotoverslag aan je zien over hoe mijn week was, maar dat gaat niet heel diep. Nou is het ook niet de bedoeling dat deze blogpost heel diep gaat. Het is wel de bedoeling dat ik een aantal vragen over mijzelf ga beantwoorden en dat ga ik doen aan de hand van 5 keer een ‘Theevraag’ van Pickwick. Veel leesplezier!

THEEVRAAG 1: WAT ZOU  JE DOEN MET 10 MILJOEN?

Dat is wel heel veel geld. Dus daar kun je behoorlijk veel mee doen. Het eerste wat in mij opkomt is dat ik mijn familie een deel zou geven. Ik zou op zoek gaan naar gezonde mopshond puppy’s en er twee kopen. Een lichte en een donkere. Ook zou ik op zoek gaan naar een leuk huis voor Wilco en mij. Dat zal een stuk makkelijker gaan als je geld zat hebt .Vooral in deze tijd waar de huizenmarkt gek geworden is.

THEEVRAAG 2: WAT IS JOUW MOOISTE JEUGDHERINNERING?

Dan denk ik gelijk aan de zomervakanties op camping Ca’Savio in Italië. Elk jaar drie weken lang elke dag zwemmen en samen zijn met familie. Dat vond ik altijd super gezellig. Ik heb er zelfs leren fietsen. Mijn ouders waren enorm druk in Nederland om mij aan het fietsen te krijgen zonder zijwieltjes en ik weigerde gewoon. Tot op vakantie… Ik mocht het even proberen op een fietsje van een ander, want mijn ouders hadden bewust mijn fietsje niet meegenomen. Ik ging als een tierelier hahaha, dus dat werd een fietsje huren voor mij en weg was ik. Op een gegeven moment werd ik zelfs Joop Zoetemelk genoemd, omdat ik letterlijk continu de hele camping rond fietste.

THEEVRAAG 3: WAT IS JOUW GROOTSTE WENS?


Dat is een wens die een heleboel mensen waarschijnlijk hebben. Dat de mensen die niet meer bij ons zijn er nog wel zouden zijn of dat je gewoon nog een keertje met ze kunt kletsen of knuffelen…  Een wens die wel uit kan komen en wat ik nu ook het liefste wil is een mooi en vooral betaalbaar koophuis vinden voor Wilco en mij. Wie weet wat 2020 brengt.

THEEVRAAG 4: WAAR VOEL JIJ JE THUIS?


Ik voel mij lang niet overal thuis en doe er vaak ook wel even over om mij ergens ’thuis’ te voelen. Ik ben geen feestbeest en zit het liefst lekker thuis met familie en vrienden. Of ga ergens anders wat leuks met hen doen. Zoals gezellig uiteten, naar de bios, lunchen etc.

 

THEEVRAAG 5: WAT IS JOUW FAVORIETE DRANKJE?


Als we het over een drankje met alcohol hebben ga ik voor Smirnoff Ice, maar de Blue Curaçao met 7up heeft mij afgelopen zomer ook wel erg goed gesmaakt. Ik houd absoluut niet van wijn of bier. Heb het meerdere keren geprobeerd, maar ik vind het gewoon echt niet lekker. Dus als ik uiteten ga of naar een borrel dan zie je mij waarschijnlijk 9 van de 10 keer met een sinas. Het liefst drink ik de Perzik ijsthee van de Aldi en dat smaakt het lekkerst uit zo’n ouderwetse plastic IKEA beker.

 

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *