Mijn doelen 2019

Mijn doelen voor 2019

Nieuw begin, nieuwe start dat is wat de meeste mensen denken wanneer het nieuwe jaar begint. Het is zeker een nieuw begin van een nieuw jaar, maar verder verandert er weinig. Je gaat nog steeds naar school of je werk en doet je dagelijkse dingen. Om daar verandering in te brengen kun je doelen stellen die je in 2019 wilt behalen.

 

MIJN DOELEN VOOR 2019

 

LEZEN

Ik hou van lezen en doe het veel te weinig. Wanneer ik op vakantie ben lees ik er zo een stuk of vijf weg, maar thuis gun ik mijzelf daar niet zoveel tijd voor. Daar moet verandering in komen vind ik dus ga ik mijzelf een leesdoel geven. In 2019 ga ik minimaal 15 boeken lezen. Als ik het niet haal is dat geen ramp. Het is meer een stok achter de deur om meer te gaan lezen en dan ga ik ook meerdere boekreviews schrijven. Heb er nu al zin in!

 

SPORTEN

Dit klinkt natuurlijk wel erg cliché, maar ik wil toch echt het hardlopen weer op gaan pakken. Een aantal jaar geleden heb ik meegedaan aan de 5km met de Enschede Marathon en dat ging niet zonder slag of stoot, omdat ik toen niet goed genoeg voorbereid was. Een doel voor mij kan zijn om het hardlopen weer op te pakken en in maart/april aan één stuk 5km te kunnen rennen of ben ik dan te ambitieus, haha?

 

BAKKEN

Heel holland bakt, maar Madelon niet. Wat ik heel graag zou willen is een KitchenAid Mixer en dan het liefst zo’n mintgroene of lichtroze. Maarja die kosten niet twee tientjes en ik bak momenteel te weinig om het voor mijzelf goed te praten dat ik zoveel geld aan een mixer uitgeef :’) Mijn doel wordt dan ook om minimaal elke maand iets te bakken, zodat ik mijn ‘skills’ kan verbeteren en ooit in de toekomst een KitchenAid Mixer aan kan schaffen.

 

WERK

Het zal voor jullie geen geheim zijn dat ik ander werk zoek waarvoor ik gestudeerd heb. Momenteel werk ik drie a vier dagen in de week in het ziekenhuisrestaurant en doe ik twee dagen in de week vrijwilligerswerk bij twee verschillende bedrijven. Dit is natuurlijk een fijn en zinnig tijdverdrijf, maar zou heel graag een baan willen waarvoor ik gestudeerd heb. Ik vind het lastig om hier een doel voor te stellen, want ik solliciteer mij een slag in de rondte, maar kan moeilijk zeggen bij elke vijf sollicitaties die ik doe moet er van sowieso één een gesprek komen. Dat werkt helaas niet zo, het enige doel wat ik kan stellen is blijf solliciteren de aanhouder wint!

 

Dit zijn mijn doelen voor 2019.
In de loop van het jaar zal ik jullie op de hoogte houden hoe het met mijn doelen gaat.

 

Heb jij doelen voor 2019? Laat het weten in de reacties.

2 gedachten over “Mijn doelen voor 2019”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *