Week 21 – 2018

’s Maandags op tweede Pinksterdag ging ik samen met mijn moeder en schoonmoeder naar de Libelle Zomerweek in Almere.

 

Ik had gelukkig een jurkje aangedaan. ’s Ochtends twijfelde ik nog, omdat ik dacht dat het aan het strand zou waaien en ik heb het nogal snel koud. Ben blij dat ik hier toch voor ben gegaan in plaats van een lange broek!

 


Op de Libelle Zomerweek waren een heleboel leuke stands te vinden. De stand waar ik vooral blij van werd was de stand met deze tas. Ik heb hem uiteindelijk niet gekocht, omdat ie op internet een stuk goedkoper te verkrijgen is.
Ennnn, ik heb hem eigenlijk niet nodig 😛

 

Mijn vriend en ik worden oom en tante, want mijn zus is zwanger!
Dus toen ik dit slabbetje zag moest ik er een foto van maken en naar mijn vriend sturen. Hij was het er natuurlijk helemaal mee eens, haha.

 

Deze dag sloten we af met deze heerlijke zelfgemaakte friet van La Place, nomnomnom…

 


Woensdagochtend fietste ik rond 06.30 uur naar mijn werk door de regen :'(

 


Een collega had dit boekje mee, waar ik in mijn pauze even ingekeken heb en dit recept lijkt mij leuk om een keer te maken.

 


’s Avonds maakte ik woknoodles met wokgroente, bami/nasi vlees en een sausje.

 


Donderdag moest ik ook werken en daarna heb ik samen met mijn moeder bloemen voor mijn zus en zwager gehaald, omdat ze weer kwamen van vakantie. Dat doen wij altijd, wanneer mijn ouder, zus of ik terug komen van een vakantie.
Ben benieuwd of meer mensen dit doen…

 


Zaterdag ochtend kwam ik beneden en trof dit aan. Wij hebben boven zeg maar onze ‘voorraad’ toiletpapier en het moet zowel boven als beneden bijgevuld worden. Dan is dit natuurlijk de allerbeste optie om het beneden te krijgen :’)

 


We gingen ’s avonds heerlijk bbqen en chillen, wat moet je ook anders met deze warmte.

 


WATERMELOEN, BESTE TOETJE EVAHHH (L)

 


Zondagmiddag zijn mijn vriend en ik naar het Volkspark gegaan en daar zagen we deze schattige mopsjes. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken.

 

Dit was mijn week 21.
Week 22 maak ik geen foto’s, want ik ben die hele week aan het werk dus dat is niet heel boeiend. Van week 23 doe ik wel weer verslag!

 

Hoe was jouw week?

1 gedachte over “Week 21 – 2018”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *