Fotoverslag week 32 tot nu – 2022 | Blauwe plek

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 32 tot nu – 2022. Deze weken at ik veel ijsjes, zie je het proces van mijn blauwe plek en maak ik mij langzaamaan klaar voor mijn vakantie. Veel kijkplezier!

 

Week 32 – Zondag


Wanneer de smaak van de maand Ferrero Rocher is moet ik hem proeven. Mijn oordeel: ik vond het meer een chocolade ijsje. Ik miste de crunch van de noot, maar hij was wel lekker.

 

Dinsdag


Een collega mocht een gratis Frankwatching webinar uitkiezen. Dat werd er een over TikTok. Was leuk om daar het een en ander over te horen.

 


De koffers had ik van de garagezolder gehaald en op de lege slaapkamer gelegd. Kunnen we daar mooi alles voor de vakantie droppen en inpakken.

 

Woensdag


Na het werk even een Vinted pakketje weggebracht naar het pakketpunt.

 


Begonnen in het boek van Fien Vermeulen. Toen ze 21 was werd er Leukemie bij haar geconstateerd en ze verteld daarover en hoe het leven na de kanker is. Ze schrijft fijn en je leest het verhaal zo weg. Vond het leuk om ook een kijkje te krijgen in haar werk bij Qmusic en hoe haar deelname aan Expeditie Robinson was.

 

Donderdag


Be Sweet, Pray & Obey. Gaat over een sekte en is te zien op Netflix. Het enige wat ik erover wil zeggen is: mensen zijn gek.

Vrijdag


Boterkoek in de maak.

 

Zaterdag

Voor het eerst sinds we hier wonen heb ik de kaarsjes buiten aan. Vind ik gezellig.

 

Zondag

Wilco had nachtdiensten en ging slapen. Mijn ouders vroegen of ik zin had om te gaan zwemmen. Daar zeg ik geen nee tegen. Deze keer gingen we naar Nordhorn. Die hoge rode glijbaan ben ik van afgegaan, wel met veel gegil, maar ik heb het gedaan haha.

 

Week 33 – Maandag


Een keer niet zelf koken. Wilco had na z’n nachtdienst een cursus op z’n werk en ik moest gewoon tot 17.00 uur werken. Vanuit m’n werk ben ik naar het winkelcentrum gefietst en heb daar bij de slager twee warme maaltijden gehaald.

 

Dinsdag


Een ijsje kan niet ontbreken op dinsdag als het warm weer is. Ik had Cookie Caramel, Wilco volgens bij iets met yoghurt/fruit en mango en Kevin had meloen.

 

Woensdag


De start van mijn blauwe plek. Toen ik dinsdags van m’n werk naar huis ging zette ik mijn fiets in de garage en pakte ik mijn tas uit m’n fietsmand. Dat ging niet helemaal goed. Mijn tas had ik niet hoog genoeg opgetild waardoor hij bleef haken aan m’n mand en mijn fiets omviel. Om dat te voorkomen heb ik een bepaalde positie aangenomen (zou niet meer weten hoe :’) ) en is er een onderdeel (waarschijnlijk trapper of punt van de mand)  tegen mijn been aangekomen. Het deed gelijk al zeer, maar maakte er me niet druk om. Dit was hoe het er een dag later uitzag.

 

Donderdag


Het was de verjaardag/geboortedag van mijn schoonmoeder, dus gingen we op haar plekje bij d’r langs en namen we een bloemetje mee.

 

Vrijdag


Feestje van Thomas en Jolin met tropisch thema.

 


Update blauwe plek. Het is lastig hem goed op de foto te zetten, dus deed ik dat maar in de spiegel. Zoals je ziet is hij inmiddels een stuk groter geworden en donkerder. Had dit echt niet verwacht en schrok me dan ook rot. Leek wel of ik mishandeld was. Handig ook als je bijna op vakantie gaat.

 

Zaterdag


Even wat boodschappen doen op het winkelcentrum, maar niet voordat er een ijsje gegeten wordt. Deze keer neem ik kaneel smaak. Heel erg lekker en zeker een aanrader!

 

Zondag

Het is zondag 12.15 uur en alle ‘normale’ broodjes en croissants zijn nergens te bekennen. Na 300 jaar wachten kwamen er eindelijk wat croissants. Gooi het er maar op dat er waarschijnlijk personeelstekort is.

 


Mijn grote neefje werd bijna vier en dat werd een paar dagen eerder gevierd. Van Wilco en mij kreeg hij deze ijsjesvitrine + menukaart en geld. Was een grote hit, alle kinderen speelden er die middag mee.

Week 34 – Dinsdag

Mijn zus kwam langs met wat kleding die ik eventueel nog wel kon gebruiken. Als dat niet zo was mocht ik het wel verkopen. Eén van die items is deze jurk. Past niet bij mij, maar is verder niks mis mee. Ik deed hem aan, maakte een paar foto’s en zetten hem op Vinted.

 


Laatste keer schoonmaken voordat ik op vakantie ga en daar hoorde deze keer het schoonmaken van het doucheputje bij. Dat vind ik zo’n vieze klus dat ik er een mondkapje bij op doe om de stank minder te ruiken. Ook maak ik gebruik van mooie gele schoonmaakhandschoenen 😀

 

De laaste update van mijn blauwe plek. Ik was even bij m’n ouders en toen maakte m’n vader er een foto van. Wat een joekel he. Gelukkig is hij al op z’n retour haha.

 

Korte mededeling: De komende twee weken komt er geen fotoverslag online. Ik maak wel foto’s, maar vanwege mijn vakantie ga ik niks plaatsen. Kun je niet wachten tot mijn vakantie voorbij is? Volg me dan op Instagram, daar zal ik vast het één en ander posten tijdens de vakantie.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *