Fotoverslag week 04 & 05 – 2022 | beste aankoop

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 04 & 05– 2022.  In deze twee weken deed ik mijn beste aankoop van 2022, gingen we weer eens uiteten en bleef mijn neefje spontaan, gezellig voor het eerst slapen bij ons. Veel kijkplezier!

 

WEEK 04 | Maandag

 


Regelmatig kom ik bij de Aldi. Negen van de tien keer koop ik er ook wel wat en als ik dan de vraag krijg of ik zegels wil zeg ik altijd ja. Want ook al heb ik hetgeen waarvoor je kunt sparen niet nodig, je kunt altijd iemand anders met een (bijna) volle spaarkaart blij maken. Ik had deze spaarkaart dan ook op de weggeefhoek gezet en er was al snel iemand die hem graag wilde hebben.

 

Zaterdag


Dit was bij de kringloop in Oldenzaal. Zo uit mijn hoofd heet het De Beurs. Ik koop bijna nooit wat bij kringloopwinkels, maar vind het leuk om er even rond te neuzen. Het was hier wel behoorlijk druk en er stond een mega rij bij de kassa. Al kwam dat denk ik ook doordat er twee bejaarde dames achter de kassa stonden en het systeem niet helemaal begrepen.

 


Eenmaal thuis gingen we nog even Mario Kart spelen.

 

Dit is nu al de beste aankoop van 2022. Een mega fleecetrui waardoor ik het nooit meer koud heb. Was in de aanbieding bij de Aldi en na hem overal te zien, moest ik hem nu toch echt zelf hebben. Heb er nog geen seconde spijt van gehad en kan hem iedereen aanraden. Heerlijk!

 

Zondag


Mijn oudste neefje bleef spontaan bij ons slapen. Super gezellig natuurlijk. Dit was zondagochtend 07.40 uur. Prima tijd!

 


Mijn zus had een tas vol brandweerauto’s meegebracht dus daar werd volop mee gespeeld.

WEEK 05 | Dinsdag

We speelden sinds een hele lange tijd weer eens UNO. Ik weet niet wat het is met dit spel maar ik win echt nooit of één keer. Eeuwige loser ben ik met dit spel. Gelukkig vind ik winnen niet zo belangrijk.

Vrijdag


De werving voor brandweervrijwilligers is (wanneer je dit leest) van start gegaan en daarvoor moesten de laatste dingen op de website gereed gemaakt worden. Dat deed ik samen met twee collega’s weer eens op kantoor. En toen kwam ook nog even de zon voorbij.

 


Loempia’s halen bij de toko.

Zaterdag


Meneer heeft een nieuw spelletje ontdekt voor op de tablet. Het is volgens mij iets met een restaurant en zorgen dat je een x aantal bestellingen klaar hebt binnen een bepaalde tijd. Blijkbaar deed hij al een paar dagen over dit level en was hij helemaal blij toen hij het eindelijk gehaald had. Hier zie je hem heel geconcentreerd bezig.

 

Jaaaa, eindelijk weer eens uiteten en sushi eten bij Kami. Nom nom nom.

 

Zondag


Ik had weer eens zin om mijn nagels te lakken. Op Instagram had ik gezien dat iemand iets gekocht had dat je direct net het nagellakken op je nagels kunt doen waardoor het gelijk droog is en je alles kan doen. Dat wilde ik wel eens uitproberen. Nou ik weet niet hoe snel meteen is, maar bij mij werkte het niet helemaal. Ga het de volgende keer nog eens proberen.


’s Middags ging ik kraamschudden bij een vriendin van mij, want zij heeft sinds een aantal weken deze leukerd in huis.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *