Wimperlift + wenkbrauwen epileren

Voordat ik op vakantie ging ben ik bij Schoonheidssalon Aurora geweest voor het epileren van mijn wenkbrauwen en een wimperlift. Sinds een jaar kom ik bij Nathalie in haar salon, mijn vorige schoonheidsspecialiste ging verhuizen naar Friesland dus had ik een ‘nieuwe’ nodig. Een vriendin raadde Nathalie aan en ik zag dat zij ook een wimperlift aanbood dus dat probeerde ik uit. Het beviel mij zo goed dat ik het inmiddels al vier a vijf keer heb laten doen. Ik heb er nog nooit spijt van gehad en daarnaast is het een supergastvrije schoonheidssalon die topkwaliteit levert!

 

WIMPERLIFT

Wat houdt dat nou precies in?
Een wimperlift is een behandeling voor de eigen wimpers waarbij er geen valse wimpers of wimper extensions worden aangebracht, maar de natuurlijke wimpers gekruld worden! Vier tot zes weken lang mooi gekrulde en lange wimpers. Na de wimperlift is de wimperkrultang niet meer nodig. Een ander voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken en de wimpers veel langer lijken door de krul.


VOOR

Hieronder zie je hoe mijn wenkbrauw en wimpers er voor de tijd uitzagen
Ik heb van mijzelf enorm platte wimpers waar geen krul in te krijgen is, net als bij mijn hoofdhaar…


NA

Hieronder zie je hoe mijn wenkbrauw en wimpers er na de wimperlift uit zien.

De wimpers zitten na de behandeling nog een beetje tegen elkaar aan, maar je krijgt een borsteltje mee wat je na 24 uur mag gebruiken om je wimpers van elkaar af te halen. Je mag overigens 24 uur na de behandeling pas weer douchen dus houdt daar rekening mee wanneer je het laat doen.

 

VOOR & NA


Hier zie je het voor en na resultaat onder elkaar. Duidelijk verschil qua wimpers en superstrakke wenkbrauwen! Schoonheidsalon Aurora epileert met een pincet en touw.


EEN DAG LATER

Hier kun je goed zien (na gebruik van het borsteltje na 24 uur) dat de wimpers niet meer aan elkaar plakken. Ik heb hier geen mascara op en ik vind het effect echt heel mooi.

Klik hier om een filmpje te zien van een wimperlift behandeling

Ik ben wederom tevreden met de wimperlift en mijn strakke wenkbrauwen!

 

Wil jij ook strakke wenkbrauwen en een wimperlift?
Maak dan snel een afspraak!

 

De kosten voor deze behandelingen:
– Epileren wenkbrauwen (draad/pincet): € 7,50
– Verven wenkbrauwen: € 7,50
– Verven wimpers: € 7,50
– Verven wimpers & wenkbrauwen € 14,-
– Wimperlift: € 24,50
– Wimperlift incl. verven wimpers: € 27,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *