Week 51 – 2018

Haiiii, week 51 was mijn laatste volle werkweek van 2018. Vrijdag 21 december klokslag 17.00 uur zou ik weekend hebben en vijf dagen achter elkaar vrij! Dat heb ik nog steeds alleen werd ik ziek en bestond mijn weekend uit mijn bed, hoesten, hoofdpijn en nekpijn. Gelukkig was ik de rest van de week wel goed in orde en heb ik hier en daar nog wat foto’s gemaakt.

 

MAANDAG


Er werd gewerkt tot 15.00 uur en daarna ging ik naar de kerstmarkt van het MST.

 


Wij aten deze vegetarische kipschnitzel. Het was best lekker, maar je merkt wel een verschil.

DINSDAG


Supportflextime!

WOENSDAG


Toen ik klaar was met werken ben ik de stad in gegaan om kerstcadeaus te kopen, dit is het resultaat onder onze kerstboom.

 


Dit ongeduldige jongentje kon niet tot kerst wachten en wilde zijn cadeau nu al uitpakken en krassen. Gelukkig heb ik nog een cadeau voor hem, waarmee hij wel kan wachten haha.

DONDERDAG


Oliebollen gekregen van de jongens van Zekere Basis, bij de Enschedese Uitdaging.

 


’s Avonds hadden we kerst/jaarafsluiting met alle vrijwilligers van de Enschedese Uitdaging. Iedereen nam wat lekkers mee en dat heeft zeker gesmaakt.

 


Kreeg aan het einde van de avond dit leuke kerstpakket mee! Er zit een fles rode wijn in, een cake iets, een vvv-bon, een kaarsje en een leuke serveerplank!

 


Door al die gezelligheid heb ik wel de finale van Expeditie Robinson gemist, maar gelukkig hadden we het opgenomen en heb ik het nog snel even teruggekeken. Ik ben blij met Jan als winnaar!

 

VRIJDAG & ZATERDAG

Heb ik geen foto’s gemaakt. Op vrijdag moest ik werken tot 17.00 uur, maar ben ik om 16.30 uur naar huis gestuurd, omdat ik er bij liep als een hoestende zombie zonder stem. Op zaterdag heb ik samen met Wilco boodschappen voor Kerst gedaan en daarna heb ik de rest van de dag in bed gelegen…

 

ZONDAGIk voelde mij een stuk beter dan op zaterdag, maar had nog steeds enorme hoofdpijn en nekpijn die maar niet weggingen. Ik had al 800mg Ibuprofen geprobeerd en 1000mg Paracetamol, maar het ging gewoon niet weg. Vandaar dat ik super sexy met deze zonnebril op de bank zat, zodat ik nog een beetje licht kon verdragen.

 

 
Uiteindelijk kwam mijn zus met deze top tip. Zij heeft één of andere roller met eucalyptus erin. Wanneer zij hoofd en nekpijn heeft rolt zij daarmee over de rand van haar voorhoofd, achter de oren en in de nek. Ik heb dat spul natuurlijk niet en op zondag is de drogisterij hier om de hoek dicht. Gelukkig had Wilco dit nog en ging ik smeren. Wat een wondermiddel, ik was er niet meteen vanaf, maar het gaf sowieso 75% verlichting!

 


Tot slot heb ik jullie nog mijn kerstpakket beloofd te laten zien deze week. Dat is deze mega zware pan van sola met daarin croutonballetjes, erwtensoep en roggebrood. Ik vind het een mooi pakket zonder alles wat je nooit gebruikt. Alleen jammer dat ik geen erwtensoep lust 😛

 

Dit was mijn week 51

Volgende week is het Kerst! En hoef ik maar twee keer te werken. Dat wordt extra genieten met familie en vrienden <3

 

Bedankt voor het lezen & tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *