Week 50 – 2018

Haiiii, week 50 zit erop. Ik ging uiteten, shoppen, naar de kapper en werkte tussendoor. Nog één week te gaan en dan heb ik soort van twee weken (bijna) vrij! Ik kan er nu al naar uit kijken. Dus nog even een week knallen en dan chillen, eten, met familie zijn en netflixen. Maar nu eerst mijn fotoverslag van week 50!

 

MAANDAG

Wilco was aan het werk en ik wist echt niet wat ik moest koken of waar ik zin in had. Uiteindelijk werd het deze maaltijdsalade.

DINSDAG


Ik had de auto van mijn moeder geleend en moest daar nog even mee tanken. Maar ik heb deze keer gefaald want het werd 25,01 in plaats van 25,00, huuln!

 


De kerstboom van de week!
Deze is van Kevin en als je mij volgt op Instagram heb je gezien hoe mooi die lichtjes flikkeren haha.

 

WOENSDAG


Op het werk was dit het eerste wat ik zag en deze foto heb ik toen gelijk naar Wilco gestuurd haha. Ik word echt blij van kerstpakketten. Gewoon dat je iets krijgt en geen idee wat, zo leuk! Heb ook gelijk tegen mijn collega’s die hem al open hadden gemaakt gezegd: “IK WIL HET NIET WETEN!!”
(Volgende week zal ik mijn kerstpakket met jullie delen, dan hebben al mijn collega’s hem wel geopend.)

 


Deze lade op m’n werk was echt een chaos en ik was dat zat, dus dit heb ik er van gemaakt en in de groepsapp gezet met de vraag of we hem nu voor altijd netjes kunnen houden. #missionimpossible

 

 

’s Avonds was er een extra koopavond bij Guts & Gusto met maar liefst 20% korting. Ik hoorde ze mij al roepen, dus ik ben daar heen gegaan en heb onder andere deze outfits gepast en gekocht.

 

DONDERDAG


Lekker krabben op de vroege morgen…

 


’s Avonds gingen we uiteten met Supportflex bij Perron 22. Wilco en ik hadden er al een keer gegeten en waren enthousiast dat we er nu weer heen gingen. Dat enthousiastme is weg. De bediening was echt slecht en je moet hier heen gaan als je geen honger hebt, want je wacht 1,5 uur op je voorgerecht…

 

Dit was mijn toetje. Ik wilde graag appeltaart, maar die was op en ze hadden nog maar drie keuzes over. Toen ik vroeg wat het croissanttaartje voor moest stellen kreeg ik de reactie: ehm ja een croissantje met ehm ja iets met suiker. Ik dacht oke dan doen we die maar, maar Wilco heeft hem uiteindelijk opgegeten :’) Ik vond het echt niet lekker. Supportflex kan hier natuurlijk niks aan doen, we hebben verder een heel leuke avond gehad en Perron 22 moet zich gewoon schamen.

VRIJDAG

|
Na mijn werk ging ik gelijk door naar The Hairbox, de kapsalon van mijn zus. Want mijn haar had een opknapbeurt nodig. Ik ben nu weer lekker kortpittig en zonder grijze haren haha.

 

ZATERDAG


Vrije dag nummer één. Ik werd verwend met deze lekkere broodjes als lunch.

 


’s Middags ging ik samen met mijn moeder winkelen. Ik wilde graag naar een winkel in Enschede en daarna zijn we naar Hengelo geweest. Zoals je gemerkt hebt vind ik panterprint leuk dus ik kan bijna door het leven als nel veerkamp, jeuj!

 

 

ZONDAG


Als lunch maakte ik roerei op geroosterd brood.

 


Pannekoeken en Feyenoord op televisie. De pannekoeken maakten veel goed haha.

 

Dit was mijn week 50

Bedankt voor het lezen & tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *