Week 48 – 2018

Haiiii, hoe was jullie weekend? Afgelopen week speelde ik een spel, had ik een verjaardag en bakte ik eindelijk weer eens iets lekkers! Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder om mijn week te bekijken.

 

DINSDAG
’s Avonds waren we bij Kevin en speelden wij mens erger je niet.

WOENSDAG


Kip cordon blue, aardappeltjes uit de airfryer en slaaa, jammie!

 

DONDERDAG


Ik was druk bezig bij de Enschedese Uitdaging toen mijn collega binnen kwam na een bezoek aan De Broodbode en mij dit stuk van een broodje gaf. Normaal zou ik dit broodje niet zo snel kiezen, maar het smaakte prima.

 


Expeditie Robinson tijd!! Dit was eindelijk een spannende aflevering met een leuke wending! Ben heel benieuwd hoe dit nu verder gaat aangezien Laurie, Jan en Loiza nu geen stemmen meer hebben haha. #Teamloiza

 

ZATERDAG


Wilco en ik wilden al een hele tijd een gordijn bij de trap. Niet omdat er nou zoveel zonlicht vandaan komt, maar alle warmte in de woonkamer gaat naar boven en blijft daar voor de deur hangen. Dat wilden wij tegen gaan en daarom hangt er sinds zaterdag dit gordijn. We moeten alleen de onderkant nog even op maat strijken.

 


Patat speciaal, I love you!

 


Een nicht van mij werd 30, dus daar had ik een verjaardag van.

 

ZONDAG


’s Ochtends ging ik even naar mijn zus en daarna ging ik naar mijn ouders en bakte ik gevuld speculaas. Ik ben gek op bakken, maar doe het veel te weinig…

 

Dit was mijn week 48
Ik zal de aankomende week wat meer foto’s voor jullie maken, deze week was het er een beetje bij ingeschoten.

Tot volgende week!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *