Fotoverslag week 47 – 2019 | Naar de kapper

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 47 – 2019. Deze week ging ik naar de kapper, filmde ik weer verder voor mijn werk en kwam ik een piet tegen in de stad die ik vriendelijk bedankte voor wat hij deed.
Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG


Wat een regen viel er zeg. Er zat dus niks anders op om mijn regenpak over mijn teddy jas te doen en er weer uit te zien als een Michelin poppetje.

 

’s Avonds keek ik wat vlogs…

 

DINSDAG


In de ochtend mocht ik eerst naar Borne om daar een filmpje op te nemen met onze brandweercommandant.

 


Zoals elke dinsdag gingen wij ’s avonds naar Kevin en keken Kinderen Geen Bezwaar.

 

Uno Koningin zijn en blijven en ondertussen chips eten. Wat wil een mens nog meer?

WOENSDAG

Lekker krabben in de ochtend.

 

Dit is de nieuwe kazerne van Vriezenveen, daar ging ik naar toe om te filmen voor de nieuwjaarsfilm. Ik was er afgelopen zomer al een keer geweest tijdens de open dag om verslag te doen via Instagram, maar ik ben toen niet binnen geweest. Heb een rondleiding gehad en het ziet er heel mooi uit, mogen ze trots op zijn!

 


De houder waar mijn telefoon in zit had ik al een hele tijd in huis, maar gebruikte hem nooit. Ik vond het nu een keer tijd worden, want normaal leg ik mijn telefoon met Google Maps aan op de bijrijdersstoel en dat is niet altijd even veilig. Ik vond het ideaal zo.

 

Toen ik thuis kwam zat er een cadeautje in mijn schoen en dat was FERRERO ROCHER!!

 

VRIJDAG


Nog een halve dag werken en dan begint het weekend!

 


Mijn weekend begon bij de kapper. Mijn uitgroei hing inmiddels op m’n knieën en mijn haar ook dus daar moest wat aan gedaan worden. Gelukkig kan mijn zus dat goed en is zij de enige kapper die aan mijn haar mag zitten.

 


Tijd om eten te koken en het blijft mij verbazen dat dit…

 


Verandert in dit haha.

 


Mijn vrijdagavond eindigde bij Fellini waar ik afgesproken had met ex-collega’s. Mijn favoriete cocktail staat helaas niet meer op de kaart dus bij gebrek aan beter koos ik maar veilig voor een sinasss.

 

ZATERDAG

 


Het is bijna tijd om lootjes te trekken en daar moet natuurlijk wel wat op staan. Ik zat o.a. te denken aan nieuwe nagellak en ging bij de Hema kijken naar een mooie kleur. Ik vond deze wel mooi en heb hem uitgeprobeerd op m’n duimnagel.

 


Daarna kwamen we deze piet tegen die mij ook nog eens pepernoten gaf. Je begrijpt dat hij niet meer stuk kon bij mij en als bedankje mocht hij met Wilco op de foto.

 


Geocachen laat mij mooie natuurplekken zien in Enschede die ik nog niet kende.

 


Tijd voor patat, nomnomnom.

 


En uiteindelijk zat ik The Crown te kijken met een kopje thee en was ik druk aan het punniken. Ik hoop dat ik voor de Kerst klaar heb was ik in gedachten heb en anders is het leuk voor volgend jaar.

 

ZONDAG

Helemaal vergeten foto’s te maken, maar kan wel even vertellen wat ik gedaan heb. ’s Middags heb ik boodschappen gedaan, wat huishoudelijke dingen, vrienden kwamen op visite en bleven eten. Later op de avond keken Wilco en ik Expeditie Robinson en de laatste aflevering van de serie Elite.

 

 

Dit was mijn week 47.
Volgende week heb ik een verjaardag, ga ik naar een winterfair en heb ik een vrijdagmiddagborrel voor hulpdiensten.

 

Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!