Week 47 – 2018

Haiiii, leuk dat je een kijkje neemt bij het fotoverslag van mijn week 47 – 2018! Het laatste deel van dit jaar gaat zo enorm snel. Het is al bijna weer Kerst! Maargoed je komt hier niet om daarover te lezen, je komt hier om mijn afgelopen week te zien… Ik had een drukke en leuke week, waarin ik voor mijn gevoel continu bezig was. Scroll snel verder!

 

MAANDAG

Eten en ondertussen vlogs kijken.

 

DINSDAG

Supportflex zit in een verzamelgebouw en iemand van de andere bedrijven heeft dit opgehangen in het keukentje. Bedankt voor de tip!

 

WOENSDAG


Thee en pepernoten, wat wil ik nog meer?

 


Mijn lieve neefje met zijn ‘are you talking to me’ blik hahaha

 

DONDERDAG


Expeditie kotstime, god wat was die eetproef smerig zeg!

 

VRIJDAG

 
Ik ging lekker luxe met de auto van mijn moeder naar het werk. Parkeren is zo te zien niet iedereen z’n sterkste punt. Op de foto zie je het niet goed, maar ik kon amper mijn deur open doen om in de auto te stappen. Gelukkig maar dat ik zo dun ben als olijfje :’) hahaha

 

ZATERDAG


Het Uitdaging XXL Event was aan de gang en de lunch werd verzorgd door De Broodbode. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd door de Enschedese Uitdaging. Elk jaar voor een andere doelgroep en dit jaar was de doelgroep mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

 


Later die dag ging ik met mijn moeder naar een winterfair in Glanerbrug, waar ik deze heerlijke meringues proefde en kocht.

 


De aardappelpannekoeken kon ik natuurlijk niet overslaan…

 


Het bedank pakket voor alle vrijwilligers die meehielpen bij het Uitdaging XXL Event.

 

ZONDAG


Zaterdagavond kwamen mijn vriendinnen gezellig bij mij en gingen we uit. Het was al weer te lang geleden en ik vroeg mij af hoe ik ooit wakker zou blijven. Nou ben ik goed bij geholpen 😛 Ik lag om 04.50 uur in bed en werd om 12.45 uur wakker. Deze foto is dan ook de enige (toonbare) die ik van zondag heb haha.

 

Dit was mijn week 47
Volgende week bestaat mijn week voornamelijk uit (vrijwilligers)werk en zaterdags heb ik een verjaardag.
Voor de rest laat ik mij verrassen.

Tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *