Week 31 – 2018

Haiiii, goedemorgen deze woensdag! Hopelijk is het de laatste keer dat het weekverslag op woensdag online komt, want ik heb gister de oplossing voor het technisch mankement gekregen. Tot nu toe werkt het en daar ben ik heel erg blij mee!! Ik zal je niet langer ophouden, want je zat natuurlijk al met smart te wachten op dit fotoverslag van week 31 – 2018 😉 Veel kijk- en leesplezier!

MAANDAG

De week begon ik met werken van 07.00 tot 15.00 uur en daarna heb ik weinig bijzonders gedaan. ’s Avonds keken wij Orange Is The New Black terwijl ik de was opvouwde.

DINSDAG

Wilco en ik waren allebei vrij en gingen even de stad in. Bij de Spar City hebben ze deze frisse sapjes, die kun je met deze warme temperaturen goed gebruiken.

Zoals (bijna) elke dinsdagavond gingen wij naar Kevin toe en aten wij een ijsje.
Kevin had watermeloen, Wilco peer en ik cookie caramel.

 

WOENSDAG

Ik stapte ’s ochtends in de auto en zag dit. Meer hoef ik niet uit te leggen denk ik haha

 

Mijn zus was een midweek weg en had voor mijn moeder als verrassing een pakketje besteld. Ze had mij gevraagd of ik het een beetje in de gaten wilde houden, zodat mijn moeder niet het pakketje zou weigeren omdat ze niks besteld had. Ik kwam thuis en op dat moment stopt er een PostNL bus voor de deur alleen kwam de chauffeur bij ons niks brengen. Heel vreemd want het moest eigenlijk dinsdags al afgeleverd zijn.
Daarnaast mistte ik ook nog de LINDA waar ik abonnee van ben. De postbode in onze buurt kon het pakketje voor mn moeder en mijn LINDA vast goed gebruiken, want we hebben het nooit gekregen. Na een belletje naar beide bedrijven is alles wel goedgekomen, maar toch vreemd dat zoiets gebeurd.

DONDERDAG

Ik was nog een dagje vrij en ging naar de Action. Ik had op internet gezien dat ze daar een niet al te dure powerbank hadden, maar kon hem nergens vinden. Dus volgende week nog maar een poging wagen.

 

Tijdens mijn zoektocht naar de powerbank, kwam ik dit tegen. WTF? Dit is het meest onzinnige ding dat ik ooit heb gezien. Voor als je je afvraagt wat het is? Zie volgende foto:

Het is een haaienvin die je op je auto kan doen, hahahaha

 

Wij aten PIZZA <3

 

’s Avonds had ik verjaardag van Thomas en at ik stroopwafeltaart.

 

Thomas heeft twee schildpadden. Eentje was lekker aan het zonnen op het strand en deze was lekker aan het zwemmen. i loooove turtles! Net als mopsies, maar dat wist je vast al haha.

VRIJDAG

Er moest weer gewerkt worden, maar dat was geen straf. Eén collega nam afscheid en een andere collega was jarig geweest. Hierboven zie je appel/kaneel muffins, jammie!

 

Hetgeen op de foto hierboven is Surinaams. Er zit in ieder geval kokos, roomboter en cassave in. Vooral dat laatste deed mij aan Expeditie Robinson denken haha. Het heet volgens mij Bonjo. (Verbeter mij gerust als ik het fout heb.) Het smaakte goed!

 

ZATERDAG

Na een drukke zaterdag was het om 18.00 uur tijd voor de Johan Cruijfschaal.
PSV – Feyenoord, dat mag ik met een vriend die Feyenoordfan is natuurlijk niet missen.

ZONDAG

Na een korte werkdag zijn Wilco en ik naar mijn schoonouders gegaan. Kevin was er ook en we hebben gezellig met z’n allen gegeten. Na het eten moest Wilco even uitbuiken haha.

 

Dit was mijn week 31
Een gekke week, want ik kon niet bloggen en vooruitwerken zoals ik elke week doe.
Maar gelukkig is dat opgelost! En kan ik er de aankomende weken weer volop mee bezig.
De komende drie weken ben ik volop aan het werk en daarnaast maak ik allerlei leuke artikelen klaar voor jullie voor als ik op vakantie ben, maar daarover later meer!

 

Hoe was jouw week?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *