Week 29 – 2018

Haiiii, leuk dat je weer naar mijn fotoverslag kijkt! Deze week ging ik naar de kapper, werkte ik vijf dagen en maakte ik voornamelijk foto’s van eten haha! Dus pak er wat lekkers bij wanneer je dit gaat lezen, want je krijgt geheid honger πŸ˜›

 

MAANDAG

Zoals bijne elke week begon mijn week met werken, maar de foto van het ziekenhuis kennen jullie inmiddels wel. ’s Avonds aten wij tomatensoep en turksbrood met knoflookboter uit de oven.

 

Na het eten las ik de nieuwste LINDA. op het balkon.

 

Wilco heeft een nieuwe hobby, vliegtuigen spotten en bekijken op zo’n app. Kan jij het vliegtuig vinden?

 

DINSDAG

Toen deze maaltijdsalade voor mij lag had ik weer een werkdag overleefd. Ik eet niks liever wanneer het warm weer is.

 

’s Avonds gingen wij met Kevin op het terras zitten. Onderweg daar naartoe kwamen we dit leuke mopsje tegen. Kan bijna niet meer wachten tot ik er zelf

 

Daar heb je ze zitten de drie musketiers, haha.

 

WOENSDAG


Na het werk was het tijd om mijn uitgroei vaarwel te zeggen…

 

En toen ik thuis kwam kreeg ik ein schnitzel ohne pommes en mayo, maar met gebakken aardappels en doperwten.

 

Toetje <3

 

DONDERDAG

Een vrije dag, daar was ik wel even aan toe. Eindelijk kon ik genieten van het mooie weer, dus gingen mijn moeder en ik naar Ahaus in Duitsland.

 

Currywurst mit pommes mag dan niet ontbreken.

 

VRIJDAG

Ik was weer van de partij op het werk en tijdens de lunch at ik deze panini (was in de aanbeiding bij Dirk), echt een aanrader. Ik had de variant met ham.

 

’s Avonds was het BBQ-time!

 

ZATERDAG

Je drankje afstemmen op je kleding, mijn dag kon niet meer stuk.

 

Mocht je een keer in Overijssel komen, eet dan alsjeblieft een keer een broodje van De Broodbode. Ik heb inmiddels 4 stempelkaarten vol, dat zegt wel genoeg denk ik hahah. (Links: foccacia chengdu chicken, rechts: foccacia beenham)

 

Na het broodje reden Wilco en ik door naar de mediamarkt waar wij aan action camera kochten. Tijdens onze vakantie gaan we weer vloggen en het lijkt ons leuk om o.a. tijdens het zwemmen en fietsen te filmen.

 

’s Avonds kwam het opeens met bakken uit de lucht. Dus toen wij naar de verjaardag van mijn nicht gingen bleven wij nog even schuilen in de auto.

 

We hebben de verjaardag aardig droog kunnen bereiken en hebben het erg gezellig gehad.

 

ZONDAG

Er werd van 09.00 tot 16.00 uur gewerkt en ’s avonds riep de plicht van de was opvouwen weer…

 

Dit was mijn week 29
Deze week ging zo snel voorbij, waarschijnlijk komt dat door het vele werken. De komende weken tot aan mijn vakantie blijft het zo druk qua werk, maar dat is niet erg. Geniet ik straks alleen maar meer van mijn vakantie! Er gaat in week 30Β wat spannends gebeuren, maar daarover volgende week meer πŸ™‚

 

Hoe was jouw week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *