Week 25 – 2018

Haiiii, week 25 was een behoorlijk drukke week. Ik had twee verjaardagen, een babyshower en tussendoor werd er nog een beetje gewerkt. Scroll snel verder om te zien wat ik de afgelopen week allemaal beleefd heb.

 

’s Maandags heb ik gewerkt en verder weinig bijzonders gedaan.

 

DINSDAG

’s Middags zijn Wilco en ik naar de stad gegaan op de fiets. Maar voordat we dat gingen doen had ik ’s ochtends op social media bekend gemaakt dat ik een blog heb. Dat vond ik behoorlijk spannend, maar ik vind het ook heel leuk dat het nu bekend is en ik dus bezoekers en reacties op mijn blog krijg!

 

Toen we in de stad waren zijn we ook even naar de markt geweest. Daar hebben we deze mandarijnen gekocht.

 


Zoals elke dinsdag gingen Wilco en ik naar zijn broertje toe. Ik had een lekkere cupcake bij de koffie en de mannen een mergpijpje.

 


En we keken de serie: Kinderen Geen Bezwaar. Zo’n leuke en herkenbare serie!

 

WOENSDAG


Ik at op het werk uiensoep #favoriet

 


’s Avonds gingen we naar mijn ouders toe, want mijn moeder was jarig. Onderweg daar naartoe reden wij achter deze auto met een schattige hond in de kofferbak.

 

DONDERDAG


Om 07.00 uur mocht ik weer aan het werk en toen ik aan kwam fietsen stond de vrachtwagen met de producten voor het restaurant al klaar om te lossen.

 


Het was mijn lucky day. Zowel ’s ochtends als ’s middags mocht ik door de regen fietsen in mijn charmante regenpak.

 


Als troost kreeg ik deze heerlijke kip tandori voorgeschoteld <3

 

VRIJDAG

Op Instagram kwam ik deze afbeelding tegen. Ik moet er hardop om lachen. Mijn zus en ik hebben deze film zoooovaak gezien en wij haatten haar enorm! Ik denk dat als ik nu deze film weer zou kijken, alles mee zou kunnen praten haha.

Wie weet over welke film het hier gaat? 😛


Mijn zus was jarig en ’s ochtends hielp ik haar met cake bakken.

 


Toen mijn ouders, Wilco en ik ’s middags bij haar kwamen kregen zij en haar vriend de kinderwagen en alles wat daar bij hoort van ons. Dit was niet haar verjaardagscadeau van ons, maar we vonden het wel zo leuk om het op die dag te geven. Hij werd natuurlijk gelijk in elkaar gezet en even geprobeerd!

 

Nadat Wilco en ik weer thuis waren van de verjaardag, heb ik de Get fat with Mad blog in elkaar gezet en ingepland voor zaterdag.

 

ZATERDAG


’s Avonds at ik deze pizza van AH Excellent. Eén van de lekkerste diepvriespizza’s naar mijn mening.

ZONDAG

Zondag en eigenlijk heel het afgelopen weekend stond in het teken van de babyshower van en voor mijn zus. Mijn moeder en ik organiseerden een High Tea met allerlei hapjes erbij. Vrijdagochtend hebben we boodschappen gedaan, zaterdag zijn we van 08.30 uur tot 15.30 uur bezig geweest en zondag van 08.30 tot 18.00 uur en toen nog alles opruimen. Het was veel werk, maar ontzettend leuk om te doen!

Mijn moeder maakte hier de fruitspiesjes en ik was maakte voor de derde keer deze week gevulde eieren.

 

Hieronder een paar foto’s van voordat de babyshower begon…


Het theeservies dat wij gebruikt hebben is van mijn oma geweest en verder is er een heleboel van de Action, Big Bazar en onszelf!


Toen ik ’s avonds naar huis fietste kreeg ik tijdens de laatste 500 meter nog even een stortbui over mij heen. Leuke afsluiter van deze week, haha.

 

 

Dit was mijn week 25.
Het was een drukke en gezellige week die ik niet had willen missen!
Week 26 wordt alleen druk qua werk, voor de rest laat ik mij verrassen wat de week brengt…

 

Hoe was jouw week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *