Week 20 + 21 – 2019 | 24 uur met de brandweer

Haiiii, eindelijk weer een fotoverslag! Ik kwam er helaas niet eerder aan toe en daardoor is het er weer één van twee weken geworden. Ik liep onder andere een 24-uurs dienst bij de brandweer mee, stond in een hoogwerker en ging naar de Libelle Zomerweek.

WEEK 20 – MAANDAG

Het was weer eens tijd om mijn nagels te lakken met een theetje erbij en de serie Awkward op tv.

 

WOENSDAG


Op de Twente Safety Campus vond een politie oefening plaats en dat was behoorlijk indrukwekkend om te zien.


VRIJDAG

Vrijdagmiddag ging ik met mijn moeder en zus naar Be Hip, dat is een kledingwinkeltje in Glanerbrug.

 

Ik had o.a. deze jurk weg laten hangen en heb hem ook gekocht. Hij schijnt alleen wel een beetje door dus moet nog ergens een onderjurk scoren.

 

ZATERDAG

Het Brandweer Kids Event vond plaats bij de kazerne in Oldenzaal en ik nam de kaarten voor de puzzeltocht mee…

 


Nadat het Kids Event afgelopen was gingen we bbqen met iedereen die geholpen had.

 


Ik had niet het naar het Songfestival gekeken en lag lekker te slapen tot Wilco mij opeens wakker maakte en zei dat Nederland gewonnen had. Ik snapte er helemaal niks van en vroeg waarom hij mij dit vertelde? Hij zei omdat dat NU is, dus ik zette de televisie aan en zo keken we ’s nachts gezellig naar de prijsuitreiking haha.

 

ZONDAG

We wisten niet wat we zouden eten en toen stelde Wilco sushi voor en daar zeg ik geen nee tegen.

 

WEEK 21 – MAANDAG

Ik ging een dag meelopen met de brandweer, letterlijk 24 uur. ’s Ochtends begonnen we met sporten en net na het sporten ging het alarm af. Ik deed snel een brandweerjas aan en rende naar de auto. Met toeters en bellen richting de brandmelding, maar er bleek gelukkig niks aan de hand te zijn. Stond ik daar in mijn sportlegging en zo’n grote jas 😛 ’s Middags gingen de mannen met wie ik meeliep oefenen met de hoogwerker en ik mocht daar ook even in.

 

Dit was mijn uitzicht…


En dit was aan de andere kant.

 


En dit ben ik zelf op 25 tot 30 meter hoogte.

 

’s Avonds keken we met z’n allen televisie. Die stoelen die ze daar hebben wil ik ook thuis, ze liggen zo lekker! De rest van mijn 24 uurs dienst is er geen alarm meer geweest, maar ik vond het slapen wel erg spannend. Wat als ik niet op tijd mijn kleding aan heb of door het alarm heen slaap?  Gelukkig is dat allemaal goed gegaan en kon ik dinsdagochtend om 08.00 uur naar huis.

WOENSDAG

Een collega heeft een vast contract gekregen en dat werd gevierd met taart!

 

’s Avonds ging ik samen met twee collega’s sporten bij het sportuurtje bij brandweer Hengelo. In Enschede ben ik al meerdere keren geweest en dacht dan ook dat het er daar hetzelfde aan toe ging. Nou dat heb ik geweten, er was gewoon een bootcamp voor ons klaar gezet.

DONDERDAG


Het plastic moest weggebracht worden en ik dacht misschien gaat het deze keer wel in één keer door dat gat en waarrempel ze hebben het groter gemaakt waardoor het er eindelijk goed doorheen gaat.

 


Daarna ging ik door naar de Aldi waar ik deze reisföhn heb gekocht, altijd handig.

VRIJDAG

Op naar de Libelle Zomerweek! De bus zou ons om 08.45 ophalen, hij kwam om 09.00 uur aanrijden en om 09.13 uur vertrokken we eindelijk richting Almeerderstrand. En om het af te maken hadden de vrouwen voor mij eieren meegenomen, maar gelukkig stonk het niet zo erg.

 

Jaaaa, om 11.30 uur waren we er eindelijk!

 

Aan het einde van de dag nog even lekker een patatje eten. Het was een leuke dag en qua weer hebben we echt geluk gehad. Heb ook leuke aankopen gedaan, maar daarover later meer!

 

ZATERDAG

Ik zag op Facebook voorbij komen dat er een open dag was bij Grolsch, dus ik zei dat tegen Wilco, wij er heen, maar het was totaal niet druk. Bleek dat je er kaarten voor moest hebben hahaha. Maar goed ik vind dat dan eigenlijk niet echt een open dag…

 

 

Dit was mijn week 20 + 21, hoe was jouw week?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *