Week 18 + 19 – 2019

Haiiii, deze week weer een dubbel fotoverslag van week 18 + 19. Vorige week heb ik geen leuk nieuws te horen gekregen en het voelde voor mij niet goed om de afgelopen week iets te plaatsen. Ik heb om diezelfde reden wat minder foto’s gemaakt, maar dat mag de pret verder niet drukken. Veel kijkplezier!

 

WEEK 18 – MAANDAG


Op maandagavond is op sbs6 het programma verzamelkoorts. Deze keer was er o.a. een jongen met allemaal voetbalshirts. Ik vind het een leuk programma, vooral om te zien welke aparte dingen mensen sparen en de reden waarom.


DINSDAG


Tijd voor Uno!

WOENSDAG


Een nicht van mij was jarig en daar kreeg ik dit grote stuk chocotaart.

 


Op de terugweg zag ik dat de kilometerteller bijna bij 123456 was dus vlak voor die tijd de telefoon gepakt en een foto gemaakt.

DONDERDAG


Mijn voeten waren weer toe aan het bezoek bij de podotherapeut.

VRIJDAG


Op het vliegveld in Twente staat dit grote vliegtuig, weet niet precies wat voor één het is maar dat kun je zo op internet opzoeken als je nieuwsgierig bent haha. Het is echt een mega ding, maar dat zie je op de foto niet zo goed.

 


Met de auto erbij op zie je het misschien iets beter? 😛

 

ZATERDAG


Ik zou bij mijn zus eten en onderweg bedacht ik mij dat ik nog wat boodschappen moest doen dus ging ik nog snel even naar de AH.

 

Altijd gezellig met dit schatje <3

 


Hij heeft de hele avond geslapen dus heb ik beneden aardig wat afleveringen van Once Upon A Time kunnen kijken. Na 13839 maanden ben ik er nog steeds niet doorheen.

ZONDAG


Gezellig met mijn schoonouders uiteten bij Le Pompidou. Ik had een appelpannekoek, zoals altijd haha.

 


Eindelijk de laatste aflevering! Ik vond het een leuke serie voor als je even niet te veel wilt nadenken, maar vond het soms ook wel erg langdradig.

WEEK 19 – DINSDAG


Wilco gaat als hij vrij is op dinsdag naar de markt en sinds kort heeft hij deze self service kraam ontdekt.

 


De buit van deze week.

 


En het was weer tijd voor Uno. Drie keer raden wie er gewonnen heeft, Kevin en ik waren het niet.

 

ZATERDAG

’s Ochtends heb ik gewerkt, ik was bij een oefening van de brandweer in Almelo. Ik heb erover gevlogd via instastories en waarschijnlijk ga ik dat in de toekomst vaker doen. Lijkt het jou leuk om dat te zien? Volg dan BrandweerTwente op instagram en mis niks 😛

 


Heb jij een hekel aan inpakken? Maak het jezelf niet langer moeilijk.
Wilco pakt met veel passie en plezier jouw cadeautjes in!
Bel naar 0800-4499, de eerste 10 klanten krijgen 50% korting.
Grapje natuurlijk!

 

ZONDAG


Moederdag, dat staat synoniem voor aardbeienslof van bakkerij Oonk.

 


Ik sloot de week af met een broodje warmvlees met pindasaus van cafetaria Post.

 

 

Dit was mijn week 18 + 19, hoe was jouw week?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *