Fotoverslag week 07 – 2020 | Verstekeling in bed

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 07 – 2020. Deze week had ik een verstekeling in bed, werd ik getrakteerd op een heerlijk broodje en keek ik verschillende series. Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG

Kliekjes
We begonnen de week met kliekjes. In de stories op mijn Instagram deelde ik een foto waar je de inhoud beter kon zien en stelde de vraag wat ga ik eten? Je kon kiezen uit boerenkoolstamppot of macaroni. De meeste dachten dat ik boerenkool ging eten. Nou dat is iets wat ik tegenwoordig niet meer vrijwillig zal eten. Ik at dan ook de macaroni!

 

The Stranger
De laatste aflevering kijken van de serie: ‘The Stranger’. Leuke serie, spannend ook wel, maar het einde vond ik best saai.

 

DINSDAG

Broodje beenham van de broodbode
Op het werk getrakteerd worden op een broodje van de Broodbode. Daar zeggen wij geen nee tegen. Ik bestelde dan ook mijn favoriet focaccia met beenham.

 

Wilco kookt voor mijEn bij thuiskomst werd er weer heerlijk voor mij gekookt, wat wil een mens nog meer?

WOENSDAG

powerpoint op muur
’s Avonds nog even foto’s maken van een bijeenkomst op de kazerne in Hengelo.

 

DONDERDAG

volle theemok
Ik had de machine op kan gezet i.p.v. een kop thee. Dan is ie namelijk net iets sneller. Ik raakte aan de klets met een collega en vergat mijn mok en de machine. Ik was nog net op tijd. Had alleen wel een bijna volle mok haha.

 

Madelon na het sporten
’s Middags heb ik mij weer eens aan het sportuurtje gewaagd dat één keer in de twee weken plaatsvindt op m’n werk. Ik had met mijzelf afgesproken om het rustig aan te doen, want de vorige keren was ik zo fanatiek dat ik daarna drie dagen mega spierpijn had. Na de tijd had ik even gedoucht en had mijn reisföhn meegenomen, omdat ik fietsen met nat haar niet zo fijn vind. Normaal föhn ik mijn haar ook nog met een fohnborstel, dan wordt het iets minder pluizig.

 

Afstoffen
Nog even afstoffen, want daar was ik gisteren niet aan toe gekomen door m’n werk.

 

Riverdale op tv
Riverdale kijken en dan door naar bed.

 

VRIJDAG

Fietsmand met tas en smartphonehouder aan fietsstuur
Het is droog dus ik kan weer eens gebruik maken van mijn fiets smartphonehouder.

 

Behind the scenesAfgelopen zaterdag kwam mijn blog over de drie outfits online en daarvoor moest ik nog één outfit foto hebben. Thuis hebben wij geen spiegel waar ik van top tot teen in beeld ben en op mijn werk was ik er ééntje vergeten te maken. Dan maar thuis wat improviseren. Hierbij dus een behind the scenes van de laatste outfit foto haha.

 

trap en stofzuiger
Er moesten nog een paar huishoudelijke taken gedaan worden voordat ik echt weekend had.

 

Luieren op de bankHoe onze Valentijnsdag verliep? Vermoeid en slaperig haha.

 

locatie op telefoon
Wilco had ’s avonds een slaapdienst. Hij fiets dan dus in het donker naar zijn werk. Ondanks dat het niet zo ver is, vind ik het wel fijn als hij zijn locatie dan stuurt zodat ik hem kan volgen. Zodra hij op z’n werk is en mij appt stopt het. Dus nee, ik stalk mijn vriend niet 😛

 

Volle schone vaatwasser
Wilco liet dit klusje voor mij achter (grapje) dus die klaarde ik even.

 

Verstekeling in bed (lieveheersbeestje)
Vervolgens ging ik naar bed en er leek al iemand in te liggen. Meneer lieveheersbeestje heb ik naar buiten begeleid, zodat ik er zelf in kon gaan liggen.

 

Madelon in bed
Gelukt! Op naar dromenland…

 

ZATERDAG

Hamkaascroissant en italiaansebol met ham
Ontbijt, een YouTube video en thee stond voor mij klaar toen ik beneden kwam na het douchen, nomnomnom.

 

Fruitmarktkraam enschede
Even naar de stad geweest en o.a. fruit gehaald bij onze favoriete kraam.

 

Kruidkoek
We kregen ’s avonds visite dus ik moest natuurlijk iets bakken. Deze keer werd het kruidkoek.

 

ZONDAG

Boodschappenkar met boodschappen
Boodschappen doen bij de Dirk.

 


Later in de middag gingen we naar mijn schoonvader en bleven daar eten. Ik wist dat Feyenoord moest voetballen en ze dat zouden kijken dus ik had mooi mijn e-reader meegenomen. Momenteel lees ik het dagboek van Anne Frank.

 

 

Dit was mijn week 7 in foto’s. 
Volgende week komt er een vlog online van mijn week 8.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *