Week 05 – 2019 | Afscheid nemen

Haiiii, hoe is het met jullie? Ik heb mijn eerste werkdag bij de brandweer erop zitten. Dat ik nu begonnen ben bij de brandweer betekende dat de afgelopen week in het teken stond van afscheid nemen. Daarnaast bakte ik weer een keer een cake en at veel lekkers.

MAANDAG

Op maandagavond had ik een appeltje te schillen met Wilco 😛

DINSDAG

Er moest gekrabd worden. Dat vind ik geen probleem, maar het leek wel of er deze keer een dubbele laag op zat. Het ging zo moeilijk dat ik per ongeluk de krabber kapot heb gemaakt.

 

Het was mijn laatste dag bij de Enschedese Uitdaging en tijdens mijn afscheid kreeg ik deze planten en een bon van Douglas. Heel lief maar veelste gek natuurlijk!

 

’s Middags was ik bij de rechtbank, niet voor mijzelf, maar om iemand die mij heel dierbaar is te steunen.

WOENSDAG

Mijn collega Esther heeft een vlog gemaakt van het personeelsfeest en had hem online gezet dus die moest ik even bekijken.

 

Wilco had weer lekker eten gemaakt en deze gebakken aardappeltjes zijn echt een aanrader voor in de airfryer. Heerlijk!

 

’s Avonds kwamen mijn schoonouders langs en ze hadden een bosje bloemen voor mij meegenomen. Nog in verband met dat ik een nieuwe baan heb.

 

DONDERDAG

Appel-kaneel cake in de maak!

 

VRIJDAG

Tijd om de cake op te eten! Het was mijn laatste dag bij het ziekenhuisrestaurant en als afscheid had ik dus deze cake gebakken. Hij viel gelukkig goed in de smaak bij iedereen.

 

De laatste keer lunchen met het eten van het restaurant. Dat ga ik wel missen!

 

Ik wilde graag nog een foto van mij in mijn werkkleding op de werkvloer als herinnering en vroeg mijn collega Daphne of ze een foto wilde maken. Ik deed wat gekke poses en uiteindelijk was deze foto het leukst geworden haha.

 

ZATERDAG

Er was nog een hele cake over en bracht een deel daarvan naar m’n ouders en bleef gelijk gezellig theedrinken. Wilco was aan het werk en uiteindelijk ben ik blijven eten.

 

ZONDAG

We gingen ’s middags op visite bij vrienden en daarna zijn we naar het station gefietst met de intentie om eten bij de Turk te halen, maar het werd uiteindelijk de Burger King.

 

’s Avonds heb ik de finale van Heel Holland Bakt gekeken en (SPOILER als je nog niet gekeken hebt) Anna heeft gewonnen, jeej!!

 

 

Dit was mijn week 05

Aankomende week zie je hoe het mij vergaan is tijdens mijn eerste week bij Brandweer Twente en hoe ik de rest van mijn tijd besteed heb.

 

Bedankt voor het lezen & tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *