Week 04 – 2019 | Ik heb een baan!

Goedenavond! Mocht je het gemist hebben op Facebook of Instagram dan zal ik het hier nog één keer benoemen. IK HEB EEN BAAN! Over hoe en wat kun je hier lezen. Verder had ik de afgelopen week een neon-party van mijn huidige werk en won ik een spel!

 

MAANDAG

De witte was, was weer aan de beurt.

 

Heel Holland Bakt even terug gekeken, want had het op zondag gemist. Wij kijken vaak Nederlandse programma’s met ondertiteling, want soms versta je mensen slecht en zo krijgen we alles mee. Doe jij dit ook of zijn wij een beetje vreemd? Haha.

 

 

DINSDAG

Dit zijn inderdaad pepernoten en ik heb nog steeds een voorraad, lekkerrr!

 

Kinderen geen bezwaar! De tranen liepen weer over mijn wangen van het lachen.

Daarna was het tijd voor Mens erger je niet of misschien moet ik zeggen Wilco erger je niet 😛 Het eerste potje werd door Kevin gewonnen en de tweede door mij.

 

WOENSDAG

Once Upon a Time, the never ending story hadden ze het beter kunnen noemen. Ik hou vol, maar het wordt nu wel langdradig en het komt altijd goed.

 

DONDERDAG

Daghap bij de kater om te vieren dat ik officieel een nieuwe baan heb!

VRIJDAG

Een zeer charmante selfie van mij waarmee ik een gratis tip op Instagram deelde. Het ging er om dat een zonnebril in de winter ook van pas kan komen. Wanneer het sneeuwt zet je hem om om te voorkomen dat er steeds sneeuw in je ogen komt wanneer je aan het fietsen bent.

 

ZATERDAG

Het was tijd voor de Neon-party van Vermaat. Deze party vond plaats bij Studio’s Aalsmeer. Dit jaar hadden ze geen hele maaltijden, maar hapjes waaronder ijs. De smaken van mijn bolletjes zijn hazelnoot en vanille.

 

Na het feest had ik zo’n trek en stond er net als vorig jaar een patatkraam. Nou dat gaat er altijd wel in dus haalde ik nog snel even patatje curry voordat we weer met de bus richting Enchede gingen.

 

ZONDAG

Wilco maakte tomatensoep van/met zo’n verspakket van Albert Heijn.

 

Ondanks dat ik ’s nachts rond half drie in bed lag, voelde ik mij vrij fit. Dus ’s middags ging ik samen met mijn moeder naar Tuincentrum Borghuis in Deurningen. Daar kwam ik deze leuke spaarpot tegen 😛

 

Het resultaat! Ik vond het een lekkere soep die goed vulde.

 

Toen ik met mijn moeder weg was moest Feyenoord tegen Ajax voetballen in de Kuip. Ik woon samen met een Feyenoord fanboy dus dan kun je wel raden hoe de sfeer in huis is tijdens zo’n wedstrijd. Vooral als ze achter komen te staan, maar hallo, wat gebeurde hier?! Ik heb dus die hele wedstrijd gemist en maakte dat een beetje goed door ’s avonds de samenvatting te kijken met commentaar van Wilco erbij haha.

 

 

Dit was mijn week 04

Aankomende week is het mijn laatste werkweek in het ziekenhuis. Ik vind het heel gek, want ik heb er toch vier jaar gewerkt, maar het is nu echt tijd voor wat anders. Wanneer mijn volgende fotoverslag online komt ben ik al aan het werk bij de brandweer. Ik heb er zin in!

 

Bedankt voor het lezen & tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *