Week 03 – 2019

Haiiii, hoe is jullie blue monday verlopen? De mijne gelukkig prima. Vorige week vertelde ik jullie dat ik waarschijnlijk deze week leuk nieuws heb. Dat klopt, alleen niet vandaag. Ik ga er vanuit dat ik het jullie aanstaande zaterdag kan vertellen. Het liefst doe ik het nu al, maar dat gaat helaas niet. Wat een vaag gedoe ofniet? Laat ik er dan maar snel over ophouden en met het fotoverslag beginnen!

 

DINSDAG

Mijn fotoverslag begint zo te zien op dinsdag. Ben ’s maandags totaal vergeten foto’s te maken. Dinsdag was ik bij de Enschedese Uitdaging en er nam een collega afscheid dus werd er getrakteerd op taart.

 


’s Avonds hadden Wilco en ik last van onze buik, waarschijnlijk iets verkeerds gegeten ofzo. Wilco had appels geraspt met kaneel erover, want dat schijnt te helpen.

 

WOENSDAG


Ik at gezellig alleen en keek ondertussen een vlog van Mascha.

 

DONDERDAG

Eten bij papa en mama! We aten wraps met sla, knoflooksaus, gemarineerde kipfiletstukjes, tomaat en/of komkommer. Hemels!

VRIJDAG

Wilco moest weer geknipt worden en ik ging even met hem mee.


Daarna gingen we naar de stad wat boodschappen doen en kocht ik onder andere dit kaartje voor mijn collega die laatst bevallen is.

 

Tja, wat moet ik hier nog over zeggen? Haha. Denk dat mijn vaste lezers denken: “Alweer?!”

 

ZATERDAG


We gingen even naar het Miro terrein en bij de Blokker zag ik deze leuke watermeloen glazen. Het is dat we er geen plek voor hebben, anders had ik het wel geweten…

 


VI-TA-MI-HI-HI-HI-NIES!! Spotten wij toch even deze VitaMini’s in het wild, te schattig vooral de watermeloen natuurlijk hahaha.

 


Dit is mijn oude theedoos, die ondertussen behoorlijk vergeeld is en niet doet wat ik wil dat een theedoos doet. Ik heb inmiddels dan ook afscheid genomen en bij de volgende foto zie je de vervanger.

 


En daar issie! De nieuwe theedoos met acht vakken en waar de theezakjes rechtop in kunnen staan, want dat is van levensbelang. Dat begrijp je vast wel.

 


Ons jaarlijkse etentje met de drie musketiers, deze keer bij Lutscher Alm. De spareribs daar zijn zoooo lekker! Echt een aanrader.

 

ZONDAG


Er mocht eerst gewerkt worden van 09.00 – 16.00 uur en daarna kwamen mijn tante en nicht op visite. Nog voor onze verjaardagen en daarom kregen wij deze leuke cadeaus. In de bakjes zitten pindarotsjes, mini stroopwafels en paaseitjes mocht je geinteresseerd zijn 😛

 

 

Dit was mijn week 02

Een week waarin ik goed en leuk nieuws te horen kreeg, het gezellig had met familie en nuttige aankopen deed.

 

Bedankt voor het lezen & tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *