Waarom een blog beginnen?

Waarom niet?

Tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie zat ik er al aan te denken om een blog te beginnen. Steeds deed ik het maar niet. Te weinig tijd, te druk met school, waar moet ik het over hebben en wie interesseert het nou wat ik te melden heb? Totdat ik een tijdje terug deze video van Sanny Verhoeven zag en toen eindelijk voor mijzelf de keuze heb gemaakt om een blog te gaan beginnen.

Zo gezegd, zo gedaan.
Eerst heb ik de domeinnaam Accentable.nl gekocht en kort daarna de hosting. Toen kon het beginnen! Na een tijdje klungelen met thema’s van wordpress zelf heb ik besloten om een thema te kopen via themeforest en het naar eigen wens te maken.

De naam van de blog
Je vraagt je vast af hoe ik aan de naam Accentable gekomen ben. Het is een samenvoeging van accent en acceptable. Accent doordat ik uit Enschede kom en acceptable, omdat ik vind dat een (Twents) accent gewoon geaccepteerd moet worden.

Wat is het doel van de blog?
Deze blog doelt als kijkje in mijn leven. Ik vind het leuk om dingen die ik meemaak te delen. Dat kan variëren van persoonlijke onderwerpen, tot recepten of een review van een boek. Mijn streven is om elke week twee keer wat te plaatsen. Sowieso iedere maandag een weekoverzicht in foto’s en op zaterdag een artikel dat elke week anders kan zijn. Dit kan natuurlijk in de toekomst veranderen, maar voor in het begin lijkt mij dit het meest haalbaar.

Hopelijk vond je het leuk om dit te lezen!

Zijn er onderwerpen waar jij graag over wilt lezen op mijn blog?
Laat het weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *