Top 5 best gelezen blogposts van 2020

Bloggen doe ik, omdat ik het leuk vind. Ik hoef er niet rijk van te worden. Toch is het leuk om te zien welke blogposts het beste scoorden in 2020. Ik vond het leuk om te zien welke blogpost op nummer 1 staat en welke het nog meer goed doen. Ik hoop jij ook. Veel leesplezier!

 

5. Fudge met bastogne en witte chocolade

Op nummer 5: Fudge met bastogne en witte chocolade. Hier deelde ik een recept uit het bakboek van Wil & Tien en liet ik stap voor stap zien hoe ik het maakte. Op social media kreeg ik er vooral veel reacties op!

 

4. Fotoverslag week 47 – 2019 | Naar de kapper

Op nummer 4: Fotoverslag week 47 –  2019 | Naar de kapper. Dat mijn fotoverslagen het goed doen verbaast mij niks. Het is een kijkje in iemand anders leven en dat vind ik zelf ook altijd leuk om te zien. Maar dat een fotoverslag uit 2019 het zo goed deed in 2020 vind ik bijzonder en heb ook geen idee waarom.

 

3. Fotoverslag week 11 – 2020 | Pakketje maken


Op nummer 3: Fotoverslag week 11 – 2020 | Pakketje maken. Nog een fotoverslag in deze top 5. Deze keer denk ik wel te weten waarom deze blogpost er tussen staat. Vanwege het maken van dit pakketje. Misschien zijn mensen toch nieuwsgierig hoe het gemaakt is en zoeken het antwoord in deze blogpost.

 

2. Fotoverslag week 09 – 2020 | Regenpak


Op nummer 2: Fotoverslag week 09 – 2020 | Regenpak. Het derde en laatste fotoverslag in deze top 5. Deze doet het denk ik goed vanwege de titel regenpak. Sinds een jaar weet ik dat er mensen zijn die ‘kicken’ op regenpakken (Niet oneerbiedig bedoelt). Ik kreeg regelmatig berichtjes als ik er weer een foto van had geplaatst op m’n blog of social media. Door Corona heb ik het afgelopen jaar bijna niet meer door de regen gefietst en was daar dus weinig over te delen en op te reageren…

1. Wat ik niet ga missen aan de horeca…

Op nummer 1: Wat ik niet ga missen aan de horeca… Dat deze blogpost op nummer 1 staat had ik nooit gedacht. Ik heb toen eigenlijk meer in een opwelling geschreven. Mijn werk in het ziekenhuisrestaurant vond ik oprecht leuk. Alleen de mensen die in het restaurant kwamen niet :’).  Blijkbaar dus leuk om te lezen haha.

 

In 2020 heb ik vaak op zaterdag niets geplaatst. Dit jaar ga ik mijn best doen om wel elke zaterdag (of weekend) wat te plaatsen. Ben dan ook benieuwd wat er voor het jaar 2021 uit zal komen als top 5.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *