Shoppen bij de Action

Ongeveer een maand geleden toen je nog een afspraak moest maken om te shoppen ben ik naar de Action geweest en in deze blogpost deel ik met je wat voor een leuke spullen  ik daar allemaal gekocht heb. Veel leesplezier!

 

Batterijen


Onze batterijen waren op dus die moesten weer aangevuld worden.

 

Bakjes


Ons badkamer meubel bestaat uit twee laden en voor de bovenste lade was ik nog steeds op zoek naar bakjes om mijn spullen in te sorteren. Het lag steeds door elkaar en ik werd gek van de haren die overal lagen. Opzich niet moeilijk te vinden denk je, maar de bovenste laden is vrij laag en niet diep. Van te voren had ik opgemeten wat zou passen en gelukkig pasten deze bakjes van de Action precies. Ze zijn er in meerder maten. Wij gebruiken ze ook in onze keukenlades en zijn een stuk goedkoper dan die van Ikea.

 

Wegwerp handschoenen


Omdat ik lange nagels heb vind ik het irritant als ik ergens mee bezig ben zoals eten klaarmaken dat het allemaal onder mijn nagels gaat zitten. Daarvoor vind ik dit soort handschoenen erg handig. Het is een maat dus ze passen iedereen.

 

Tuinhandschoenen


Wilco en ik gingen onze voor en achtertuin aanpakken en daarvoor hadden we tuinhandschoenen nodig. Ik had eigenlijk twee paar van de L versie willen kopen, maar die was dus echt alleen maar verkrijgbaar in maat L. De ‘vrouwen’ handschoenen hadden allemaal van dit soort printjes wat ik ook wel weer leuk vond. Eens wat anders dan saai zwart.

 

Stickers


Cadeautjes leuk inpakken vind ik leuk om te doen en ik was nog steeds op zoek naar leuke stickers. Kon maar steeds niks vinden en nu liep ik er zo tegen aan. Die gingen dus zonder twijfel mee naar huis!

 

Inpakpapier


Tijdens het vinden van de stickers stond ik vlakbij het inpakpapier. Daar kun je nooit genoeg van hebben en nam ik daar drie nieuwe rollen van mee. Thuis heb ik ze in zo’n alleshouder van Ikea opgeborgen, daar pasten ze nog net bij in.

 

Organzazakje

Met kerst heb ik van Wilco dit ding (sorry, ik weet niet hoe het precies heet :’) ) gekregen. Is voor onder de douche en als tip stond er bij dat je het, het beste in een organza zakje kon doen. Ik wist dat je die bij de Action kon kopen. Helaas kun je ze niet per stuk kopen, maar goed als er dan eentje kapot gaat heb ik een nieuwe op voorraad 😀

 

Boterhamzakjes


De boterhamzakjes waren op. Ik dacht dat ik wel zonder kon, maar ik miste ze toch meer dan gedacht. Hup ook  de kar in.

 

Kaarsen


Tot slot kocht ik deze twee kaarsen voor de windlichten die we op de vensterbank hebben staan. Ik vind het zonde om dure kaarsen aan te steken. Vind ik echt zonde haha.

 

Dit waren de spullen die ik gekocht heb bij de Action. Inmiddels heb ik alles in gebruik, behalve de stickers en het inpakpapier. Als we straks weer verjaardagen mogen vieren ga ik dat ook weer meer gebruiken.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *