Over mij

Haiiii! Ik ben Madelon Smeenk, 27 jaar oud en woon samen met Wilco in een appartement in Enschede. Later dit jaar gaan wij verhuizen naar ons eerste koophuis!

Sinds februari 2019 ben ik 36 uur in de week werkzaam bij Brandweer Twente/Twente Safety Campus als Online Communicatiemedewerkster. Ik vind online bezig zijn erg leuk zowel met websites als social media. Daarnaast houd ik deze blog bij door middel van elke maandag een fotoverslag of vlog te plaatsen en elke zaterdag een artikel waarvan het onderwerp verschilt. Verder ben ik gek op mopshondjes, schildpadden, netflixen, knutselen, bakken en dingen doen/ondernemen met vrienden en/of familie.


De naam Accentable is een samenvoeging van accent en acceptable. Ik ben een echte Enschedese en heb dan ook een accent. Vaak wordt daar neerbuigend over gedaan en op sommige momenten heb ik mij er zelfs voor geschaamd. Dat doe ik inmiddels niet meer, want er zijn in Nederland zoveel accenten die wel worden geaccepteerd. Een voorbeeld hiervan is dat er op tv genoeg presentatoren zijn die goedemorgOn zeggen in plaats van goedemorgEn. Het is maar iets kleins, maar niemand zegt er wat over dus waarom dan wel over een Twents, Gronings of Brabants accent? Met mijn blog wil ik graag duidelijk maken dat een accent acceptabel is en je goed bent zoals je bent. 🙂