Mijn visionboard

Haiiii, leuk dat je weer een blogpost van mij leest! Deze keer ga ik het over mijn visionboard hebben die ik begin 2018 gemaakt heb. Op mijn visionboard staat globaal wat mijn (toekomst) wensen zijn.
Dit bord heb ik gemaakt na het zien van verschillende vlogs over visualiseren en ik ben benieuwd of het werkt. Daarom ga ik nu de balans opnemen met in hoeverre dingen zijn uitgekomen…

 

Wat zie je allemaal op mijn visionboard?

Gezondheid
– Smoothies
– Sporten

De bedoeling van de categorie gezondheid was dat ik weer zou gaan hardlopen en gezonder zou gaan eten in de vorm van gezonde smoothies in plaats van elke dag brood eten. Dit deel is nog niet gelukt, ik probeer al wel te minderen met brood en ik fiets altijd overal naar toe. Het hardlopen wil ik na mijn vakantie toch echt wel gaan oppakken (stok achter de deur).


Bakken

– Taart
– KitchenAid

Ik ben gek op bakken, toen mijn oma nog leefde bakte ik altijd samen met haar.
Helaas gun ik mij hier te weinig tijd voor, waardoor ik alleen maar met mijn verjaardag een taart bak en verder niet. Maar met het najaar in aantocht wil ik het toch weer vaker gaan doen. Gewoon dingen uitproberen! En als Wilco ziet dat ik genoeg bak, krijg misschien ooit toestemming om (zo’n dure) KitchenAid aan te schaffen. Het liefst in het roze of mintgroen <3

Liefde
– Baby/zwanger
– Mr. & Mrs.

Het onderdeel baby/zwanger had voornamelijk te maken met de zwangerschap van mijn zus. En in de toekomst zou ik ook graag kinderen willen krijgen, maar dat is nu nog niet aan de orde.
Mr. & Mrs. Tsja wat moet ik daar nog over uitleggen haha


Reizen

– Londen
– New York
– Berlijn
– Griekenland

Dit zijn plekken waar ik nog niet ben geweest of graag nog naar toe wil. Ik zou dit jaar naar een ex-collega in Londen gaan, maar doordat ik druk aan het solliciteren was en mijn zus op een gegeven moment steeds dichter bij haar bevalling kwam is het er helaas niet van gekomen. New York lijkt mij supergaaf om ooit naar toe te gaan, überhaupt Amerika… Berlijn ben ik al een keer met school geweest, maar wil er graag nog een keer met Wilco heen. Griekenland wil ik ook graan heen en dat heeft de volgende reden, schildpadden <3


Dieren

– Schildpadden
– Mopshond

De twee bovengenoemde diersoorten zijn mijn favorieten. Ik wil heeeeeeeel graag een mopshond en ja ik weet dat ze ademshalingsproblemen hebben. Ik weet waar ik aan begin en oja al mijn vrijheid is weg 😉
Maar zover is het nog lang niet…


Vakantie/vrije tijd

– Water
– Lezen
– Het strand

Ik hou van vakantie (wie niet?). Het liefst chill ik de hele dag op het strand of bij het zwembad met een boek zonder enige stress van dat ik ergens op een bepaald tijdstip moet zijn. Muziekje erbij, gelukkiger kun je mij niet maken. Of toch wel, met een mopshond haha!


Werk & woning

– Sleutels
– Huis
– Een (nieuwe baan)
– Sparen

Begin dit jaar ben ik afgestudeerd en begon de zoektocht naar een grote mensen baan. Helaas vinden alle bedrijven waar ik tot nu toe heb gesolliciteerd dat ik te weinig ervaring heb. Ondanks dat gegeven ben ik toch vaak uitgenodigd voor gesprekken, dus ze zullen toch wel iets in mij zien… Na mijn vakantie gaat de grote mensen baan zoektocht gewoon weer verder. Sparen, een huis en sleutels zijn een gevolg daar op. Wanneer ik een baan vind en houd, dan kan ik meer sparen en kan er hopelijk in de toekomst een huis gekocht worden.

 

Tot zover de uitkomsten van mijn visionboard. In December zal ik er nog een keer op terugkijken om te zien of er al meer vordering in zit.

 

Heb jij al eens een visionboard gemaakt en is daar wat van ‘uitgekomen’?
Laat het weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *