Mijn verjaardagscadeaus

Vrijdag 4 oktober was ik jarig en werd ik 27 jaar. Bij een verjaardag horen cadeaus en het lijkt mij leuk om met jullie te delen wat voor een verjaardagscadeaus ik heb gekregen. Misschien kom je hierdoor op ideeën voor je eigen verjaardag of om te geven. Ik vind het in ieder geval altijd leuk om bij anderen te zien. Veel kijkplezier!

 

MP3 speler


Mijn oude mp3 speler was echt aan vervanging toe. Mijn vader heeft deze mp3 ook en hij heeft een handige clip eraan die je aan je (sport)kleding kunt vastmaken. Zo kwam ik bij deze mp3 terecht. Ik ben er heel blij mee, maar ben er nog niet echt aan toegekomen om er liedjes op te zetten.

 

 

KitchenAid


Dit cadeau heb je natuurlijk niet kunnen missen en heb ik al uitgebreid over verteld in dit fotoverslag. Wilco en ik maken er volop gebruik van. Voor onze verjaardag had ik de cheesecakebrownie en appeltaart gebakken. Wilco heeft gisteren brood gebakken en ik vandaag een boterkoek.

 

 

Bakbijbel


Van Wilco heb ik de Bakbijbel gekregen en daar heb inmiddels al drie recepten uit gebakken!

 

 

Foto Mick


Dit is niet de beste foto van dit cadeau, maar ik kon ook geen betere maken omdat ie inmiddels terug is gebracht. Het is een foto van mijn neefje gedrukt op hout. Heel leuk! Alleen zit er een afdruk door zijn hoofd heen. Daarom had ik deze foto ook gemaakt, maar je kunt het niet heel goed zien op de foto. Hopelijk heb ik binnenkort een nieuwe zonder afdruk.

 

 

Tekening


Lieve Mick had een mooie bloem voor mij ingekleurd, zo schattig!

 

Smoothing Hair Lotion


Mijn zus heeft een eigen kapsalon en verkoopt dit product. Ik zweer hierbij, het helpt mijn haar niet statisch te worden en ik kom er makkelijker doorheen met de borstel. Een paar weken geleden was de mijne op en had m’n zus ze ook niet op voorraad. Ik baalde enorm, maar toen kreeg ik hem opeens voor m’n verjaardag. Lucky me!

 

 

Cadeaubon Decathlon


Ik wilde graag wat nieuwe sport/hardloopkleding erbij, zodat ik niet elke keer op de was hoef te wachten om weer te gaan hardlopen.
Van deze bon heb ik mooi weer wat kleding erbij gehaald, dus kan ik vanaf volgende week beginnen met trainen voor de 10 km in april.

 

 

Bioscoopbon

Wij hielden dit jaar de verjaardag eigenlijk niet echt. Maar ondanks dat waren mijn tante en nicht zo lief om Wilco en mij een bioscoopbon op te sturen. Echt heel lief en was echt niet nodig geweest.

 

Dit waren mijn verjaardagscadeaus.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en bedankt voor het lezen.

 

Tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *