Mijn favoriete YouTubers

Ik gok dat je bij het lezen van de titel denkt dat dit over vloggers gaat. Dat is (deels) niet zo. Niet alle  YouTubers zijn vloggers. Er zijn een heleboel YouTubers die niet vloggen, maar video’s maken over bepaalde onderwerpen. Dat kan bijvoorbeeld beauty, duurzaamheid, geluk of iets dergelijks zijn. Toevallig vloggen mijn favoriete Youtubers wel allemaal, maar ze maken ook aparte video’s over allerlei onderwerpen. Benieuwd waarover? Lees dan snel verder. Veel leesplezier!

 

Vloggloss

Mascha volg ik al heel lang. Eerst via haar blog genaamd Beautygloss, maar daar is ze een aantal jaar geleden mee gestopt. Ze had toen al een YouTube kanaal genaamd Beautygloss waarin ze op een gegeven moment een maand lang ging vloggen en dat werd zo goed ontvangen dat ze er daarna niet meer mee gestopt is en op een gegeven moment een apart vlogkanaal begonnen is genaamd Vloggloss. Mascha is een dagelijkse vlogger. Dat houdt in dat er elke dag een vlog van haar online komt. Dat kan doordat haar vlogs een week achter lopen. Dus wat je bijvoorbeeld vandaag ziet is vorige week gebeurd. In haar vlogs zie je haar dagelijkse leven. Dat kan een dag thuis zijn, maar ook dat ze naar een chique event gaat of op persreis. Mascha is vrij gewoon en glamoureus tegelijk. Ik kan mijn leven niet echt vergelijken met dat van haar. Dat is misschien ook wel hetgeen waardoor het mij zo boeit wat zij doet. Momenteel heeft ze een vlogpauze vanwege de heftige bevalling van haar dochter Mila. Zij brak haar arm tijdens de bevalling waardoor de kraamperiode extra hectisch is.

 

Boncolor

Bonnie is gewoon leuk om naar te kijken. Ze heeft onlangs in Rotterdam een huis gekocht samen met haar vriend Nick en daar komen de komende tijd allemaal gerelateerde vlogs/video’s van online. Daar kan ik mij enorm mee vergelijken en kan dan ook niet wachten tot al die video’s online komen! Verder maakt Bonnie ook leuke extra video’s zoals het Kringloopkwartier. Hierbij gaat ze samen met iemand anders een kringloopwinkel door om een outfit voor elkaar te scoren. Erg leuk om naar te kijken. Omdat ik Bonnie nog niet zo lang ‘ken’ en ik haar wel ‘beter wil leren kennen’, ben ik begonnen met haar vlogs vanaf het begin te bekijken. Ze heeft zoiets van 1100 vlogs en ik ben nu net voorbij de 200. Het is natuurlijk niet zo dat ik binnen een week bij de 1100 moet zijn. Ik kijk wanneer ik het leuk vind en aangezien er in de zomer weinig boeiend op tv is ga ik dan vlogs kijken. Houd me mooi van de straat haha 😛

 

Wil & Tien

Willemijn en Martine zijn vriendinnen die samen twee blogs hebben gehad en nu elke week een weekvlog en een extra video plaatsen. Ze wonen in Groningen en zijn lekker nuchter. Ze laten hun dagelijkse leven zien zoals het is inclusief alle worstelingen met het huishouden, werk en de kinderen. Hun leukste video serie vind ik de paspopvideo’s waarbij de de outfit gaan passen die in de winkel op de paspop zit. Het resultaat daarvan is vaak verrassend. Ze maken ook allerlei video’s over het moederschap, maar daar heb ik weinig aan en sla die dan ook over. Zeker een aanrader om eens een kijkje op te nemen.

 

Jill van Dooren

Jill woont samen met haar mopshond Pip in Nijmegen en vlogt haar dagelijkse leven. Sinds kort heeft ze ook een blog waarin ze het heeft over dingen die ze niet per se op Instagram en in haar vlogs deelt. Jill is gewoon een leuk en nuchter persoon die het leven niet al te serieus neemt en leuke dingen meemaakt samen met Pip. Ze heeft ook regelmatig shoplogs in haar vlogs met leuke kleding van o.a mijn favoriete winkel Guts en Gusto!

 

Dichtbij Denise

Dichtbij Denise bestaat nog niet zo lang, althans de naam. Ze heette hiervoor Iamtheknees. Zij maakt weegvlogs en tegenwoordig wat persoonlijkere extra video’s. Denise heeft naar mijn mening een vrij aparte smaak qua kleding en accessoires in huis. Soms denk ik wat heeft nu weer gehaald en de andere keer denk ik goh, zo zou ik een bepaald kledingstuk ook wel eens kunnen dragen. Ze is lekker rotterdams, is onderwijsassistent en woont sinds kort met haar vriend Luc samen. Ook heeft Denise een leuke oma genaamd Oma Miep waarmee ze ook video’s opneemt. Daar ben ik soms wel wat jaloers op, want het had mij te gek gelegen om zelf ook video’s met mijn oma te maken. Ik weet zeker dat die enorm leuk zouden zijn.

 

Sanny Zoekt Geluk

Sanny begon dit YouTube kanaal vanwege haar zoektocht naar geluk. Ze is zich gaan verdiepen in zelfontwikkeling en heeft inmiddels samen met haar man een coachingsprogramma opgezet waarmee zij nu anderen helpt met het ‘geluk vinden’. In de loop van de tijd is Sanny ook gaan vloggen. Dit deed ze eerst wekelijks, maar momenteel is het verschillend vanwege haar drukke bestaan met de kinderen, het coachingsprogramma en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het leuk om Sanny te volgen, omdat ze op een nuchtere manier zweverig is. Veel video’s van haar hebben mij tot bepaalde inzichten gebracht en misschien doet ze dat ook wel bij jou.

 

Wie zijn jouw favoriete YouTubers?

 

Ik hoor zelf ook een beetje bij de YouTubers, want ik heb ook een aantal (vakantie)vlogs gemaakt.
Die kan je hier vinden. In het najaar wil ik het vloggen weer gaan oppakken. Als je het leuk vindt kun je, je gratis abonneren op mijn kanaal.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *