Mijn favoriete sieraden

Ik ben gek op sieraden en kijk dan ook regelmatig verliefd naar de sieraden die ik om heb. Ondanks dat ik er gek op ben, wissel ik niet vaak en heb ik een diehard groepje sieraden die ik bijna altijd om heb. Dat zij echt mijn favorieten en die ga ik vandaag aan jullie laten zien.

 

RINGEN


Om mijn rechter ringvinger heb ik altijd deze ring(en) om. Ik heb hem jaren geleden gekregen van mijn oma, voor – ik geloof – mijn verjaardag. Het is een simpele zilveren ring die inmiddels van onschatbare waarde is voor mij, omdat mijn oma al bijna acht jaar niet meer leeft. Hij past overal bij en ik ben er elke dag nog blij mee.

 


Om mijn linker middelvinger draag ik sinds twee jaar deze aanschuifringen van Zinzi. Ik kreeg ze voor mijn 25ste verjaardag van Wilco en mijn ouders. Ik had al drie aanschuifringen en wilde deze er bij aanschuiven, maar dat werd een beetje te veel van het goede. Het ideale van de aanschuifringen is dat ze allemaal bij elkaar passen. Je kunt dus eindeloos combineren, alleen doe ik dat zelf eigenlijk nooit haha.

 

ARMBANDEN


Deze twee armbanden draag ik elke dag. De infinity armband van Zinzi heb ik zo’n vijf jaar geleden van Wilco gekregen voor mijn verjaardag. De sisters armband heb ik een paar maanden geleden gekocht voor mijn zus en mijzelf, de armband is alleen als setje te koop bij MyJewellery. Hij staat (naar mijn idee) symbool voor de band die mijn zus en ik hebben.

 

HORLOGEDit horloge van Zinzi heb ik sinds 2016 en heb ik zelf gekocht. Ik draag hem niet vaak, want horloges gaan na een tijdje irriteren om mijn pols en dan doe ik hem af. Het ene moment heb ik daar meer last van dan het andere, daarom ben ik erg selectief met wanneer ik hem wel of niet om doe. Maar dat doet niks af een hoe mooi ik hem vind.

 

KETTING


Deze ketting heeft hetzelfde infinity teken als de armband en heb ik ook gekregen van Wilco. Ik draag hem in tegen stelling tot de armband bijna nooit, maar als ik dan een ketting draag is het deze. Dus het is wel echt een favoriet.

 

OORBELLEN


Dit is één van mijn drie favoriete oorbellen setjes. Ik moest even zoeken van welke webshop ik ze ook al weer had, maar het is notbranded.nl
Ze zijn vrij simpel, maar toch leuk en ik kan ze overal bij aan.

 Ik heb best veel kleding waar zwart in zit en dan vind ik het leuk om daar ook zwarte oorbellen bij te dragen. Dit paar heb ik een paar jaar geleden gekocht bij Be Hip. Ze ogen best chique en draag ze dan ook niet dagelijks, maar ze zijn absoluut favoriet.

 Dit is één van mijn nieuwste aanwinsten die ik gekocht heb bij MyJewellery. Ik moest nieuwe minimalistische zwarte oorbellen en vond deze. Ik vind ze leuk staan en kunnen eigenlijk overal bij. Het enige minpunt is ze in en uit doen, want het pinnetje gaat er al snel scheef in en dan is er geen land meer mee te bezeilen. Maar over het algemeen gaat het gelukkig goed.

 

Heb jij ook favoriete sieraden?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *