Mijn favoriete geuren

Al jaren heb ik één ultieme favoriete geur die ik draag en zo nu en dan komen daar een paar andere geuren bij voor de afwisseling. Ik ben erg kieskeurig, want van veel geuren krijg ik direct hoofdpijn. En aangezien geuren niet goedkoop zijn in aanschaf vind ik het zonde om zomaar wat te kopen.
Vandaag deel ik mijn favoriete geuren met jou!

Alle geuren in deze blogpost draag ik graag en ik snuif dan ook oneindig vaak aan mijn haar, om maar steeds wat van die geur op te vangen haha.

Ik zal je niet langer in spanning houden, hier komen ze:

 

PACO RABANNE – BLACK XS

Toen ik ongeveer 16 jaar oud was, kwam ik op verschillende fora terecht. Op die fora werden allerlei topics besproken. Eén van de topics ging over (je raadt het al :P) geuren. Regelmatig werd deze geur genoemd en een pluspunt was dat bij zowel de parfum als bij de eau de toilette de geur lang bleef hangen. Dat leek mij wel wat. Ik ben naar de parfurmerie gegaan, heb de geur geprobeerd en was gelijk verkocht!
Sindsdien is deze geur mijn ultieme favoriet.

Paco Rabanne Black XS For Her is een moderne bloemige fruitgeur met noten van cranberry, kerstroos, roze peper, tamarinde, zwarte viooltjes, cacao bloesem, patchouli, massoia hout en vanille.

 

BEYONCÉ – HEAT


Hoe ik aan deze geur kom weet ik niet meer precies. Ik geloof dat een vriendin van mij deze geur had en ik vond hem altijd erg lekker bij haar ruiken. Het is geen dure geur dus ik waagde een poging en ik vond hem bij mij ook lekker ruiken.

Beyoncé Heat:  Topnoten zijn Neroli, Perzik, Caribbean Magnolia, Orchidee; Middennoten: Muskus, Kamperfoelie, Amandel; Basisnoten: Amber, Tonkabonen, Sequoia.

 

KATY PERRY – KILLER QUEEN


Deze geur gebruik ik nog niet zo lang. Sinds het najaar van 2017 gok ik.
Het werd tijd voor een extra geur erbij, ik wilde eerlijk gezegd een niet al te dure geur. Op naar de drogist, daar wat geuren geprobeerd en deze vond ik het lekkerst. Vervolgens heb ik hem gekocht en is het mijn ‘werkgeur’ geworden.

Katy Perry – Killer Queen is geïnspireerd op rode fluweelbloemen. Topnoten zijn Pruim, Bergamot en Bosvruchten; hartnoten zijn Arabische Jasmijn (Sambac), Plumeria en Celosia; Basisnoten zijn Praliné vulling, Cashmeran en Patchouli.

 

Wat is jouw favoriete geur?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *