Maandverslag oktober 2021 | Jarig

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van oktober – 2021. In deze maand waren Wilco, Jack en ik jarig, speelde ik verschillende spelletjes met familie en vonden er wat veranderingen plaats in onze woonkamer. Veel kijkplezier!

WEEK 39


Mijn om de zoveel maanden bezoek aan de mondhygiëniste vond weer plaats.

 

Mijn collega’s van Brandveilig Leven hebben een escaperoom gemaakt in een oude container en daarmee stonden ze voor de Praxis in Hengelo. Het was de officiële opening van de escaperoom.

 

Wilco was naar de stad geweest om o.a. een cadeautje voor mij te halen. Hij kon niet wachten tot mijn verjaardag zelf dus gaf hij het nu al. Hij gaf mij als eerst het spel. Ik dacht huh? Donkey Kong kan toch alleen maar op een Nintendo gespeeld worden? (Wilco heeft een Playstation 4). Nee, hij had even iets aangepast aan de Playstation en nu kon het wel. Ik dacht oke, dat zal dan wel. Dus hij zei van zet hem maar even aan. Ik doe het kastje open en zie ik daar opeens die doos met de Nintendo Switch! Ik vond en vind het echt een heel leuk cadeau.  Donkey Kong was altijd mijn favoriete spel op de Gameboy Color en dat ik het nu weer kan spelen vind ik echt leuk!

 

WEEK 40


Ik ben jarig! We vierden het de dag ervoor en toen was Wilco jarig.

 


Op mijn verjaardag ben ik altijd vrij en het weer was zo mooi dat we gingen Geocachen. We gingen weer verder met die op Vliegveld Twenthe, maar helaas konden we de laatste twee niet vinden dus hebben we het maar opgegeven.

 


De plek waar we het niet konden vinden. Elke plek waar we op deze foto bij konden hebben we gezocht naar de cache.

 


Ja hoor, ik mocht m’n regenpak weer eens aan.

 

Een keertje Mens Erger Je Niet spelen bij en met Kevin. Dat was lang geleden!

 

Eindelijk weer eens naar de podotherapeut. Mijn teennagels waren echt te lang. En ik durf ze zelf niet te knippen want ben bang dat de schade dan alleen maar erger wordt.

 


Roekoe roekoe, wij gingen na anderhalf jaar wachten eindelijk naar de voorstelling Leer van Fred.

 

We waren in het theater in Hengelo en wat hebben we gelachen. Was echt een leuke show.

 

Na maanden wachten tot hij weer leverbaar was hebben we nu eindelijk de kussenbox waar alle kussens inpassen. Volgend jaar wil Wilco er wieltjes onder maken zodat we hem naar de overkapping kunnen rijden wanneer we de kussens op de loungeset willen doen of erafhalen.

 


Donkey Kong spelen.

 


Met de app Too Good To Go hadden we weer een magix box van Bakker Bart gekocht. We waren iets te vroeg dus wachten we even op een bankje er tegenover.

 

WEEK 41


Het Zonnetje in Huis kijken bij Kevin. Een keer wat anders dan Oppassen!!!

 

Deze laarsjes zette ik op Vinted en daar staan ze momenteel nog steeds op. Dus mocht je ze willen doe een bod. Ze staan er nu op voor €15,-

 


Er vinden aardig wat veranderingen plaats in de woonkamer. Hier is Wilco bezig met de nieuwe radioatorbekleding van Sentimo.

 


En dit is het resultaat.

 

Jack was weer gezellig een dagje bij ons.

 


Onze voirge pannekoekplant was al een tijdje overleden en we wilden graag een nieuwe dus haalden we er eentje bij Intratuin.

 


M’n ouders en m’n zus + gezin kwamen bij ons om alvast lootjes te trekken. Wilco en Mick waren in de keuken druk boekjes aan het lezen. Er kwam een brandweerauto voorbij en dan komt de vraag: Wie werk er bij de brandweer? TANTE LON!!

 


Na heel lang wikken en wegen heb ik Dr. Martens gehaald. Ze waren in de aanbieding bij Scapino dus dat scheelde weer iets. Op de foto staan ze niet zo mooi, maar ik maakte deze foto ’s avonds in  het donker met flits om naar mijn moeder te sturen haha.

 

WEEK 42Wilco was weer druk geweest. Deze keer met het nieuwe tv-meubel. Hij stuurde mij deze foto op toen het klaar was. Hij lijkt zo vrij klein, maar in het echt is hij mooi groot, 240 cm. Nu past eindelijk de lamp erop en kunnen we het verder aankleden.

 

WEEK 43


We zijn bij Kevin dus keken we weer Oppassen!!!

 


Oppassen op mijn neefjes. We speelden Nijntje memory.

 


Met de hele sector gingen we wandelen. Het was lekker weer en gezellig. Na de tijd gingen we met z’n allen lunchen.

 

Hiep hiep hoeraaaa, Jack werd 1 jaar! Mijn schoonvader stuurde deze foto en die wilde ik je niet onthouden haha.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *