Maandverslag maart 2022 en een beetje april | Veel lekkers

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van maart 2022 en een beetje april. Er waren wat inlogproblemen vandaar dat dit fotoverslag nu pas online staat.  Veel lekkers komt er in dit fotoverslag voorbij, werd mijn uitgroei weggewerkt en ging ik naar het theater met m’n moeder en zus. veel kijkplezier!

 

Week 09

Dinsdag

Nadat ik een collega had geïnterviewd, zag ik dat een spandoek dat ik gemaakt had werd opgehangen. Het is gemaakt in de stijl van de brandweer, maar toch leuk om het dan zo groot te zien.

 


’s Avonds speelden we Uno bij Kevin.

 

Woensdag


Twente Safety Campus it isss.

 

Donderdag


Tijdens het opdoen van m’n mascara viel hij uit m’n hand zo het bakje van de wattenstaafjes in. Wat een bende.

 

’s Middags ging ik samen met collega’s een video maken in Almelo over veilig rijden.

 


In één van de auto’s van mijn werk zit een navigatiesysteem dat ik niet zo fijn vind en dan gebruik ik mijn telefoon als navigatie en leg ik hem hier neer met het volume op maximaal. Toen ik weer terug was bij de kazerne in Enschede heb ik niet meer aan mijn telefoon gedacht. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat mijn werktelefoon niet in mijn tas zat. Dat werd op en neer naar de kazerne en ja hoor daar stond ie op mij te wachten in de auto haha.

 

Vrijdag


Bezoekje aan Intratuin.

 

Zaterdag


Er kwam een podcast aanraders blogpost online.

 


Gezellig een gebakje eten bij Rosy’s.

 


Even deze rok passen bij Guts & Gusto. Het shirtje is ook van daar en had ik alleen aan voor het passen.

 


Finale van Wie is de Mol. Ik heb het al-tijd fout. Is ook een gave.

 

Zondag


Ik had één ding nodig dus ik dacht ik fiets even op en neer naar de Nettorama om 12.00 uur wanneer hij net open is. Wat een drukte.

 


Jackieee

Week 10

Maandag

Voor de vensterbank aan de voorkant was ik nog steeds op zoek naar ‘iets’. In de folder van Kruidvat zag ik deze twee dingen voorbij komen. Past precies en nu is het een stuk minder kaal.

Dinsdag


We scoorden weer een Too Good To Go box bij Bakker Bart. Gebak en de zak met kaasstengels etc. Eten we meestal wel gelijk op. De rest vriezen we in.

 


Uno & chips, wat wil een mens nog meer?

 

WoensdagMet mama en Debbie naar de theatershow van Richard Groenendijk.

 

September vorig jaar gingen we eindelijk na heel lang wachten naar de theatershow van Fred van Leer en daar hebben we zo gelachen dat ik mij afvroeg of ik nu weer zo zou lachen. Achteraf stom dat ik dat dacht, we hebben heel hard gelachen haha.

 

Vrijdag


Vrijdag = mijn kookdag en ik ging voor de Sushi Bowl. Krijg alweer honger als ik dit zie.

Zaterdag


Winkelen met Wilco voor Kevin. We scoorden een nieuwe zomerjas voor hem.

 


We gingen naar vrienden en bleven daar ook eten. Wilco had een mega burger die ik hier geprobeerd heb op de foto te zetten.

 

Week 11

Maandag


Filmen bij een collega thuis voor iets nieuws dat binnenkort gedeeld gaat worden in de organisatie. Ik vond deze vaas zo leuk dat ik hem op de foto heb gezet.

 

Dinsdag


Kees & Co kijken bij Kevin.

Woensdag


Groetjes van mijn grijze uitgroei, rode stempotlood en mijzelf. Sinds ik mag stemmen ben ik ook altijd gaan stemmen. Niet dat ik er veel verstand van heb, maar iets doen voelt beter dan niets doen.

 

Donderdag


Aan het einde van mijn thuiswerkdag zag ik deze schaduw op m’n muur. Ik vind dit echt zo’n typische influencerfoto die gedeeld wordt via de Instastories. Kon het niet laten om die foto te maken en hij is best leuk als ik er nu weer naar kijk.

 

Vrijdag


Weer in de Intratuin. Ik zag deze leuke mini-barbecue. Is toch te leuk!

 

Week 12

Woensdag


Nieuwe plantjes voor in de bak in de tuin.

Donderdag


Gezellig uiteten geweest na goed nieuws en vervolgens een ijsje gehaald bij van der Poel.

Vrijdag


High-tea bij Gastrovino Vaneker.

 

Zondag


Voor de verjaardag van mijn schoonvader gingen we gezellig brunchen bij van der Valk in Enschede. Veel keuze en smaakte heerlijk.

 

Week 13

Dinsdag


Helaas dit jaar geen moestuintjes van de AH, maar zaadjes van de Action, grond die ik nog had en een eierdoos. Ben benieuwd hoe het zal gaan.

Vrijdag


Sneeuw. Dat was gek om te zien. Gelukkig was het snel weer weg.

Zaterdag

Kringlooprondje in Enschede. Dit is de kringloop aan de Kuipersdijk. Je kon er amper je kont keren.

 

Week 14

Maandag 4 april


Dat was een tijdje geleden dat ik door een regenbui moest fietsen vanuit m’n werk. Gelukkig had ik m’n regenpak bij me en heb ik de fietstocht overleefd 😀

 

Woensdag 6 april


Onze kraan lekte dus waren we opzoek gegaan naar een nieuwe. Toen ik thuis kwam had Wilco hem al gekocht en de oude vervangen.

 


Doei uitgroeiiii!

 

Donderdag


Doei lange en pijnlijke teennagels.

 

Week 15

Zaterdag


M’n schoonvader kwam bij ons eten en had natuurlijk ook Jack meegenomen.

Zondag


Op eerste Paasdag samen met mijn grote neefje een Lego auto in elkaar gezet.

 


Bij mijn ouders in de straat zijn de bloesems eindelijk weer uit. Dus de hele straat staat continu vol met mensen die zichzelf en de bomen fotograferen.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

5 gedachten over “Maandverslag maart 2022 en een beetje april | Veel lekkers”

  1. Hallo Madelon fijn dat je weer mooi verslag hebt geplaatst ik heb er naar uitgekeken!😃 ook weer een mooie regenpakfoto erbij! Ik zal ook eens proberen als het weer een keer regend een selfie te maken en naar je toe sturen als het mij lukt en je dat goed vindt uiteraard nogmaals weer een mooi verslag!

  2. Hallo Madelon wat fijn dat je weer mooi verslag hebt geplaatst ik heb er echt naar uitgekeken! Ook weer een mooie regenpakfoto erbij!Als het ooit weer eens regent zal ik ook eens proberen als het lukt een selfie te maken en naar je toe sturen als het mij lukt en je dat goed vindt uiteraard nogmaals weer een mooi verslag gemaakt

    1. Hai Rudi,

      Sorry voor mijn late reactie. Had helaas weer inlogproblemen.
      Ben benieuwd naar je selfie haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *