Huisnummerbord

Bij een huis hoort een huisnummer. Tijdelijk hadden wij er geen, want de vorige bewoners hadden hun huisnummerbord er afgehaald. Heel begrijpelijk, want daar stonden hun namen op en ze wonen hier niet meer. Aangezien ik bij de brandweer werk en weet hoe belangrijk de zichtbaarheid van je huisnummer(bord) is voor de hulpdiensten wilde ik er zo snel mogelijk één bestellen. Na een tijdje zoeken op internet en Instagram kwam ik bij Dutch Sprinkles terecht. Zij maken allerlei muurcirkels voor binnen en buiten. Ons huisnummer hangt natuurlijk buiten bij de voordeur, dus wij kozen voor een muurcirkel voor buiten. Vervolgens konden we kiezen uit verschillende opmaken qua tekst, het formaat en de kleur. Wij kozen voor een groene muurcirkel van 25 cm.

 

Het resultaat

Deze foto had ik geplaatst op mijn instastories en kreeg en zoveel reacties op dat het mij handig leek om er een blog over te schrijven. De kleur komt niet goed over op de foto’s, maar hij is echt groen. Op de website van Dutch Sprinkles zie je de kleur wel goed bij voorbeelden.

 

Hoe is het verpakt?


Wat ik fijn vond is dat het verstuurd wordt als een brievenbuspakketje en je er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven.

 


Het bord is goed en leuk ingepakt, het voelde echt als een cadeautje om uit te pakken al heb ik het gewoon zelf betaald haha.

 


In dit zakje zat nog een leuke muurcirkel die ik cadeau kreeg en de schroefjes die bij het naambord horen.

 

Hoe ziet het huisnummerbord er op de muur uit?


Van te voren vond ik het moeilijk in te schatten welk formaat we moesten nemen. Ik heb weinig inzicht qua maten dus 25 cm leek mij behoorlijk groot. Om een idee te krijgen gingen wij thuis ronde dingen opmeten. Uiteindelijk vond ik 25 cm reuze meevallen en vind ik het een prima formaat zo op de muur.

 

Met de lamp erboven is ons huisnummer in de avond ook goed zichtbaar. Mocht je je afvragen waarom er maar een schroefje in zit, dat komt door iemand die het andere schroefje kapot heeft gemaakt. Je krijgt twee schroefjes meegestuurd in dezelfde kleur als je bord. Ik vind het dus niet mooi als er een ‘kleurloos’ schroefje in komt dus hangt hij nu zo :D.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *