How to: Mijn nagels lakken

Haiiiii, wanneer ik op vakantie ga zorg ik altijd dat mijn nagels gelakt zijn en ik neem nagellak mee zodat ik kan afwisselen. Omdat ik in de horeca werk mag ik tijdens mijn werk geen nagellak op. Ik werk natuurlijk niet 24/7, maar ik vind het zelf te veel werk om voor 1 of 2 dagen op te doen. Het lijkt mij leuk om met jullie te delen wat er allemaal komt kijken bij ‘mijn manicure’.

Ik begin altijd met het vijlen van mijn nagels, zodat er nergens meer haaltjes aan zitten.
En ik druk mijn nagelriemen naar beneden.

 

Vervolgens doe ik de protecting basecoat van de Hema over mijn nagels heen.

 

Als de basecoat opgedroogd is doe ik de nagellak erover. Ik heb een willekeurige nagellak gepakt, het maakt dus niet uit van welk merk. Ik heb nagellak van O.P.I., Hema, Zinzi, Kiko en onbekende merken. Ik ben er niet heel kieskeurig in als het maar goed ‘smeert’ en een leuke kleur heeft.

 


Als de nagellak gedroogd is (echt zeker weten, anders maak je het lelijk wanneer je eroverheen gaat) ga ik er met de longwear topcoat van de Hema eroverheen en klaar is Madelon!

Maar nu komt het lastigste. Stilzitten en niet je handen gebruiken!
Het blijft voor mij ook iedere keer weer een uitdaging, maar als ik het niet doe gaat het sowieso mis.

 

Gebruik jij ook een base en topcoat of heb je tips voor nagels lakken?
Laat het weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *