Hallo 2023!

  De feestdagen zitten er weer op, 2022 is afgesloten en dat betekend dat we kunnen vooruitblikken naar 2023. Er is namelijk genoeg te wensen of te doen. Een heel jaar ligt voor ons. Dus tijd om ‘doelen’ te stellen. Veel leesplezier!

  DE DINGEN DIE IK IN 2023 wIL DOEN ZIJN

  • Zelf oorbellen gaan maken. Als ik ergens geen genoeg van kan hebben zijn het oorbellen en tassen. Het lijkt mij dan ook erg leuk om zelf oorbellen te gaan maken van bijvoorbeeld polymeerklei.
  • Vaker lezen. Dit heb ik al zovaak gezegd en toch doe ik het niet. Als ik ’s avonds moet kiezen voor een serie kijken of lezen kies ik negen van de tien keer voor de serie. Terwijl als ik voor het slapen gaan nog even wat lees ik het heel ontspannend vind.
  • De overkapping gezellig maken. Ik woon dit jaar alweer drie jaar in ons koophuis en het wordt steeds meer eigen. Zo hebben we in oktober 2022 beide trappen laten renoveren. Daar ben ik iedere dag nog blij mee. Hebben we de slaapkamer een kleurtje op de muur gegeven en zijn er nieuwe gordijnen besteld, want we hadden nog steeds die van de vorige bewoners hangen. Datzelfde geldt voor onze overkapping. De vorige bewoners hadden daar allerlei dingen op en aan hangen waardoor het er gezellig zitten was. Zelf hebben we inmiddels het één en ander verzameld aan items waarmee we het dit voorjaar ook gezellg willen maken onder de overkapping. Een bordje van Domburg waar we in 2021 op vakantie zijn geweest, een spiegel, een bordje van Javea waar we afgelopen zomer op vakantie waren en tot slot een prachtige poster van een foto die Wilco in Javea heeft gemaakt. Zo’n foto zou natuurlijk ook leuk zijn om op Canvas te bestellen, maar voor buiten is deze tuinposter beter geschikt. En als je elke dag tijdens het eten aan een leuk moment terug wil denken kun je ook een antislip placemat laten maken van een foto!
  Poster Javea
  • De keuken wrappen. Onze keuken heeft een donkerbruine kleur. Dat is een kleur die ik zelf nooit uit zou zoeken voor een keuken, maar goed hij functioneert top en de indeling is ook helemaal prima. Dus het is zonde om hem helemaal te vernieuwen. Nu bestaat er zoiets als je keuken laten wrappen zodat je keukenkastjes en aanrecht een andere kleur krijgen en je keuken er als nieuw uitziet. Daar ga ik me in 2023 verder in verdiepen en als het gaat gebeuren zal ik daar natuurlijk over bloggen (en tiktokken 😉 haha).
  • Meer bewegen. Dit bedoel ik niet in het kader van afvallen, maar gewoon letterlijk meer bewegen. Mijn doel is om elke dag zo’n 6000 stappen te zetten. Dat is een reëel doel, dat volgens mij prima te halen moet zijn. Ik wil namelijk niet dat het een obsessie wordt. Als ik de ene dag 10.000 stappen loop en de ander 4000 dan ga ik niet nog extra wandelen voor die laatste 2000 stappen.
  • Uitjes. In 2023 wil ik er vaker op uit en dan bedoel ik bijvoorbeeld een dagje Efteling of een weekendje weg naar een andere stad en daar dan gaan winkelen of geocachen. Dat doe ik veel te weinig en in 2023 wil ik dat toch echt meer gaan doen.
  • Oefenen met gellac. Zoals je in mijn fotoverslag van oktober 2022 hebt kunnen lezen ben ik nu in het bezit van een Pink Gellac set waarmee ik zelf gellac op mijn nagels kan doen. Dat wil ik regelmatig gaan doen, zodat ik er beter in wordt. Misschien ga ik er wel een cursus in doen. Ik ga in ieder geval er veel mee oefenen, want van Sinterklaas heb ik wat nieuwe kleuren gekregen dus ik kan er mooi mee experimenteren.
  • Meer bloggen. Door wat mankementen aan mijn blog ben ik minder vaak gaan bloggen dan ik wilde. Soms denk ik wel eens aan stoppen, maar dan gebeurd er iets en denk ik: “Dat is toch te leuk om met niemand te delen.” Want ondanks dat ik weinig reacties onder mijn blogs krijg kan ik wel zien dat ze zeker wel gelezen worden en welke blogs het goed doen en krijg ik regelmatig mailtjes als er een tijdje niks online is gekomen. Ik ga mijn best doen om van 2023 een goed blogjaar te maken!

  Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!