Get fat with Mad | Restaurant tip: Blazin Burgers

24 april gingen Wilco en ik naar een voorstelling van Kaj Gorgels in Almelo bij het Theaterhotel. Voor die tijd wilden we nog even wat eten en dat deden we bij Blazin Burgers in Almelo. Ik vertel jullie in deze blog meer over het restaurant en hoe ik het daar heb ervaren.

 

LOCATIE

Blazin Burgers zit midden op het industrieterrein en de parkeerplaats is er tegenover. Als je er voor het eerst komt is het een beetje gek, je gaat toch een beetje twijfelen of het wel klopt dat ie aan de overkant zit.

 

 

MENU

Als vegetariër heb je hier weinig te zoeken zou je denken, maar van veel burgers is er ook een vegetarische variant. De rest van de burgers bestaan namelijk uit echt vlees. Er wordt gebruik gemaakt van 100% rundvlees en er zijn een aantal kip varianten. Ben je niet zo van de burgers? Ze hebben ook spareribs of een salade op het menu staan.

 

SFEER

Blazin Burgers is een hoog en ruim restaurant. Het interieur is om het oneerbiedig te zeggen een bij elkaar geraapt zooitje, maar wel een passend bij elkaar geraapt zooitje. Ik vind het altijd knap dat er van zoveel verschillende dingen een geheel gemaakt kan worden. Ik vond dat er een gezellige sfeer hing.

 

VOORGERECHT

Als voorgerecht aten we Crispy Gringo, nacho’s uit de oven met gesmolten kaas, paprika, rode ui snippers en sweet chilisaus. Ik vind nacho’s lekker, maar het is altijd een kriem met de kaas. Als je één nacho met kaas pakt, krijg je gelijk alle kaas haha. Hoe het gepresenteerd werd vond ik erg leuk, het kopje en schoteltje past echt bij hoe het restaurant is. Al met al waren de nacho’s een goede keuze.

 

HOOFDGERECHT

Als hoofdgerecht had ik een Classic salsa Runderburger met sla, tomaat, augurk, rode ui en tomatensalsa, Wilco had volgens mij de jumpin’ jack een Runderburger met gesmolten cheddar, sla, tomaat, augurk, rode ui en Jack Daniels saus. Bij alle burgers wordt ambachtelijke friet en mayo geserveerd. Daarnaast heb je de keuze uit een rustieke bol of een zachte brioche. Wij hadden hier al eens eerder gegeten en toen hadden ze alleen nog maar harde broodjes, dat vond ik lastig eten. Je kunt nu dus kiezen! De burger en de patat waren lekker en ik denk dat we hier zeker nog wel een keer terug komen.

 

Kende jij Blazin Burgers al?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!