Fotoverslag week 53 – 2020 | Gelukkig nieuwjaar!

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 53 – 2020. Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Deze week gaf ik weer eens wat gratis weg, keek ik veel televisie en veranderde wat in huis. Veel kijkplezier!

 

WOENSDAG


Kersen is één van de theesmaken die ik niet lekker vind, maar wel vaak in een fruitvariatiedoosje zit. Eén keer in de zoveel tijd geef ik het dan weg via een weggeefhoek op Facebook. Dat deed ik nu weer. De beheerders van deze groep nemen hun taak heel serieus. Je mag bij deze groep alleen liken en niet reageren als je iets wilt hebben. Dat deed iemand wel en ik zei dat ze het mocht hebben en nu ben ik verbannen van die Facebookgroep :’).

 

Mijn schoonvader kwam even langs met Jack, zodat hij ons huis ook leert kennen.

 

’s Avonds keken we Paddington 2. Die film was onlangs op televisie geweest en had ik opgenomen. Ik vond het een leuke film!

 

DONDERDAG

 
Op oudejaarsdag stond ik te koken en zag opeens twee meisjes bij onze voortuin staan. Zij kijken of ik ze zag. Rende één van de twee snel naar onze brievenbus en daarna renden ze samen heel hard weg. Dus ik ging kijken wat ze dan door de brievenbus gegooid hadden. Bleek dat deze tekening te zijn. Schattig toch! Wilco en ik hebben haar een mooie tekening terug door de brievenbus gedaan als bedankje.

 

VRIJDAG


Gelukkig nieuwjaar! We waren bij mijn schoonvader en hadden één van de champagneflessen die we het afgelopen jaar hebben gekregen meegenomen. Ik deed eens gek en dronk ook een glas :D.

 

Het laatste seizoen van Modern Family staat online! Dat werd bingewatchen. Hopelijk komt er snel weer zo’n leuke serie op Netflix.

We gingen op de fiets naar mijn ouders om daar het nieuwe jaar in te luiden met allerlei lekkers en niet te vergeten de traditionele tomatensoep op 1 januari.

 

ZATERDAG


Op bezoek bij Kevin om ook met hem het nieuwe jaar in te luiden en zijn kerstspullen op te ruimen. Jack was ook weer van de partij en kwam gezellig tegen mij aanliggen.


Eenmaal thuis ging ik ook onze eigen kerstspullen opruimen. Hier deed ik een poging de doos zo ver mogelijk dicht te krijgen. Wilco zat erbij, keer er naar en maakte een foto haha.

ZONDAG


We wonen hier al bijna drie maanden en nog steeds hebben we geen tv op onze slaapkamer. Het idee was namelijk om hem links van de deur aan de muur te hangen. Helaas is dat geen stenen muur en kan hij waarschijnlijk het gewicht van onze tv niet aan. Dus zijn we gaan puzzelen met deze kast en hoe dat zou zijn als er een tv op staat etc. Ik ben er eigenlijk nog niet helemaal tevreden over, maar voor nu is het prima.

 


Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *