Fotoverslag week 42 – 2019 | Naar de podotherapeut

Haiiii, week 42 was een leuke volle week die zo om was. Ik spotte mooie paddenstoelen, kwam voor in een gesponsord Facebook-bericht en ging weer een keer naar de podotherapeut. Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG


Mijn huisman was ziek, zwak en misselijk. Dus ik wilde de weekboodschappen doen, maar het werd niet aan mij toevertrouwd 😛 dus ik kwam niet verder dan bij de Aldi vleeswaren halen haha.

 

DINSDAG


Mijndomein had op hun Facebook-pagina mijn blog uitgelicht. Natuurlijk wel nadat ze contact met mij hadden gehad enzo. Toen ik op Facebook keek, zag ik opeens dat het bericht gesponsord was. Vond ik toch even leuk om te zien.

 


Boodschappen doen poging 2.

 

WOENSDAG


’s Avonds in bed Het geheime dagboek van Hendrik Groen terug gekeken, zo’n leuke serie!

 

DONDERDAG

Het was hoognodig tijd voor een bezoek aan de podotherapeut. Mijn grote teennagels kwamen zowat tot aan het plafond en dat doet best zeer als je in de herfst weer dichte schoenen aan hebt… Ik heb sinds een jaar deze afspraken bij de podotherapeut in het ziekenhuis en elke keer kom ik oud collega’s van het ziekenhuisrestaurant tegen. Ze vragen dan of ik na de behandeling even kom bijkletsen, maar daar gun ik mijzelf geen tijd voor, omdat ik gewoon moet werken. Binnenkort maar een keer tijd voor maken op een vrijdagmiddag als ik vrij ben.

 


Tussen de middag deed ik samen met collega’s een lunchwandeling in het kader van de vitaliteitsweken. Tijdens deze wandeling kwamen we allerlei paddenstoelen tegen waaronder deze paraplu. Mocht je de rest willen zien, neem een kijkje op mijn Instagram.

 


Vorige week had ik geshopt bij Be Hip en ik had op haar Facebook-pagina een tuniek/jurkje gezien dat ze al gereserveerd had voor een vriendin van mij. Dus ik had haar geappt dat ik hem wilde en hij haar toch niet zou staan (als grapje natuurlijk). Uiteindelijk bleek hij haar te groot te zijn, dus had ik geluk en heb ik donderdagavond het tuniekje/jurkje opgehaald.

 

VRIJDAG

Op vrijdag werk ik meestal een halve dag. De hele ochtend was het, het mooiste week van de wereld en toen ik naar huis ging kwam het met bakken uit de lucht. Lang leve mijn regenpak, al is hij wel aan vervanging toe, want hij lekt een beetje bij m’n knieën en buik.

 

ZATERDAG


WEEKEND, oh nee toch nog even werken. Geen probleem hoor, ik vind het leuk om verslag te doen van dingen die bij de brandweer gebeuren.

 


De hele herfstvakantie kun je een spannende brandweer speurtocht doen bij de Museumfabriek in Enschede en het Oyfo techniekmuseum in Hengelo.

 


Toen ik ’s middags thuis was ging ik druk aan het punniken, want ik wil een leuke DIY-maken voor kerst die ik met jullie kan delen.

 

ZONDAG


Ik ben er stad en land voor af geweest, maar ik heb weer lekker warme sloffen. Bij meneer Dirk gekocht.

 


Wilco had een avonddienst dus ging ik gezellig naar mijn ouders toe, daar ging ik verder met punniken en keek ik wat vlogs.

 


’s Avonds als toetje dit super lekkere ijs. Ik maakte er een foto van en toen vroeg m’n vader: “Zal ik de deksel er anders even achter houden?” en zo geschiedde. Bedankt pap!

 

 

Dit was mijn week 42.
Week 43 deel ik leuk nieuw met jullie, ben ik bij een bijzondere oefening van de brandweer en ga ik een dagje doorbrengen met mijn lieve neefje.


Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *