Fotoverslag week 41 – 2019 | Baksels maken

Haiiii, week 42 is vandaag van start gegaan dus dat betekent dat er een fotoverslag van week 41 online staat! De afgelopen week verloor ik met Uno, maakten Wilco en ik weer wat baksels en shopte ik weer wat nieuwe kleding voor mijn wintergarderobe. Veel kijkplezier!

 

DINSDAG


Mijn fotoverslag begint bij dinsdag, omdat ik simpelweg op maandag ben vergeten foto’s te maken. Zoals je op de foto ziet zijn we uno aan het spelen. Ik was weer de grote verliezer, Wilco de winnaar en Kevin zat er weer mooi tussenin haha.


WOENSDAG


En daar hebben we weer een mooie paddenstoel op de Twente Safety Campus.

 

Een zwarte Sinterklaas. Dat kan toch niet? Ik zag van de week toevallig een post van the best social media NL waarbij een vrouw daar helemaal over los ging. Ik kan er gelukkig niet wakker van liggen.

 


’s Avonds keken we Ranking the stars en daarna het Televiziergala waarbij Chateau Meiland de ring won.

 

DONDERDAG


Ik mocht voor het eten zorgen en had een recept gevonden op de website leuke recepten gevonden. Het recept heet ‘Ovenschotel met wraprolletjes’. Het lijkt misschien niet veel, maar ik was er behoorlijk vol van en het was lekker!


VRIJDAG

’s Ochtends had ik gewerkt en ’s middags ging ik gezellig thee drinken bij m’n moeder. Daarna gingen we samen naar Be Hip. Dat is een kledingwinkeltje in Glanerbrug.

 


Op de weg naar huis stond de singel weer lekker vast…

 


Later op de avond Wilco geshowd wat ik gekocht had en gelijk foto’s naar m’n zus gestuurd want zij was ook nieuwsgierig 😛
Ik draag hier een zwarte koltrui (voor het geval dat niet helemaal duidelijk is) met een maxi rok in die bruin/oranje kleur die momenteel helemaal hip is en er staat een zwarte panterprint op. De meningen over de outfit waren verdeeld, maar ik vind het in ieder geval leuk staan.

 

Prachtige foto dit. Met m’n warme huissokken en joggingsbroek, maar daar gaat het niet om. Een tijdje terug heb ik deze fluffy winterjas gekocht en ik zocht er nog een sjaal bij. Dat is deze sjaal dus geworden.

 

ZATERDAG


Wilco en ik zouden eigenlijk naar Apeldoorn gaan, maar dat ging niet door dus gingen we in Enschede even naar de stad. We besloten aardappelpannekoeken te gaan eten op de markt. Duurde even, maar dan heb je ook wat.

 


Verderop in de stad kwam ik dit leuke stukje tekst tegen…

 


Wilco goes baking! Hij heeft brood gebakken. Voor een eerste poging was het volgens mij goed gelukt, maar Wilco vond dit brood niet heel lekker. Dus de volgende keer wordt het een ander soort brood.

 

Op zondag wilden we koekjes gaan bakken, dus ik dook in mijn bakbijbel en we kwamen op de boterkoek uit. Alleen die moet 6 uur lang afkoelen. Dus als je dan op zondag om 12 uur boodschappen gaat doen, thuis bent, moet gaan bakken en dan moet wachten is het bij wijze van zo 10 uur ’s avonds. Om die reden ben ik op zaterdagavond nog even snel naar de appie geweest om de benodigde ingrediënten te verzamelen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit tegen en moest er wel een beetje om lachen. Ze bedoelen vast de losse citroenen.

 

Eindelijk weer verder met Vis a Vis, we zijn nu bij aflevering 6.

 

ZONDAG

 


Jaaaa, weer gezellig bakken met mijn vriendin en de bakbijbel en leuk zijn de weckpotten in de vensterbank hé!

 

Vlak voordat de boterkoek de oven in ging.

 


30 tot 40 minuten verder ziet het er zo uit. Nu komt de echte uitdaging, want de boterkoek moet 6 uur, ja 6 UUR! afkoelen :'( Dat betekende dat we moesten wachten tot minimaal 17.00 uur.

 

Dit was mijn week 41. Week 42 is een volle werkweek waarbij ik ook op zaterdag nog even werk, want dan begint de herfstvakantie en opent er een leuke speurtocht van de brandweer in de Museumfabriek in Enschede en het Oyfo Techniekmuseum in Hengelo.


Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *