Fotoverslag week 37 & 38 – 2022 | Sparen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 37 & 38 – 2022. Deze twee weken ben ik veel aan de wandel, zijn we druk aan het sparen en deed ik voor de tweede keer dit jaar een goede aankoop. Veel kijkplezier!

 

Week 37 | Dinsdag


Tijdens m’n vakantie heb ik veel bewogen door te wandelen en zwemmen. Dat wil ik graag vasthouden nu ik weer aan het werk ben. Wilco ging na het eten slapen, omdat hij nachtdiensten had. Het was lekker weer dus besloot ik te gaan wandelen.

 


Ik nam eens een andere afslag dan normaal, waardoor de route toch iets langer werd dan gepland en het bijna donker was toen ik thuis kwam. Kort na het maken van deze foto kwam ik een hertje tegen en even later kwam ik een super schattige mopshond tegen. Hem hem zelfs geaaid haha!

 

Woensdag

De mondhygiëniste mocht weer aan de slag met mij. Ze vroeg of ik veel rookte of rode wijn dronk. Dat doe ik allebei niet. Bleek wat aanslag te hebben. Dat scheen ook door thee te kunnen komen. Dat wordt dus minder thee drinken 😛

Donderdag


Wilco wilde naar de stad voor nieuwe (werk)broeken en ik ging met hem mee. Aangezien we toch al in de stad waren ging ik even naar Costes en zag deze flare legging + trui liggen. Vond ze ieder apart leuk, maar samen niet. Ik draag op zo’n legging liever iets langers. Heb hetgeen was ik hier aan heb niet meegenomen, wel de legging die op de kruk ligt.

Zondag


Aangezien het toch niet meer boven de 20 graden wordt, besloot ik mijn zomerkleding op te ruimen en de herfst/winter kleding tevoorschijn te halen.

 


’s Avonds nog even een stukje gewandeld in de kou, brrr wat was het fris.

Week 38 – Maandag


De auto van mijn schoonvader had ik geleend en bracht ik ’s avonds na het eten weer terug. Wilco was aan het werk en mijn schoonvader vroeg of hij mij terug moest brengen. Ik bedankte en zei dat ik terug ging lopen. Dan zou ik die dag in ieder geval aan mijn 6000 stappen komen. Ik deed er volgens mij 40 minuten over en had bij thuiskomst helaas nog niet mijn doel behaald. Dus ben ik in huis nog wat extra gaan bewegen :’).

Donderdag


Waar ik andere keren uitkijk naar een bezoekje aan de podotherapeut, dacht ik deze keer huh nu al weer? Als je goed kijkt zie je dat ik rechts een behoorlijke lange teennagel heb en links niet. Die is op vakantie grotendeels gesneuveld. Gelukkig groeien mijn nagels hard en is hij bijna op de juiste lengte.

Vrijdag


Voor een samenwerking kwam er iets binnen. Helaas was er iets misgegaan in de productie waardoor er nu geen ringen in zitten. Daar had ik al een mail over gehad en wordt geregeld. Binnenkort meer hierover op mijn blog 🙂

 


Bij de Lidl alvast twee bakjes en een pomp halen, voordat het straks er niet meer is wanneer wij genoeg gespaard hebben. Mocht je dit nu lezen, bij de Lidl boodschappen doen en zelf niet sparen. Ik hou me aanbevolen! We kunnen nog genoeg zegels gebruiken.

 


We zoeken voor in onze gang een kastje voor onze sjaals, handschoenen en mutsen. Het leek mij een goed idee om daarvoor eens bij de kringloop winkel te kijken. We gingen naar Het goed in Enschede. Helaas hadden ze niet wat wij zochten, maar het is sowieso leuk om even rond te kijken.

 


In het fotoverslag van week 04 en 05 – 2022 deelde ik al over zo’n heerlijke trui als beste aankoop van 2022. En nu heb ik een tweede gekocht! Laat die winter maar komen. Nu al zin om op een zondag met slecht weer zo’n trui aan te trekken, op de bank te gaan zitten met een dekentje, thee erbij en dan een serie te gaan kijken.

Zaterdag


Samen met mama ging ik naar Intratuin om voor haar ook nog zo’n trui te kopen. Terwijl we daar waren belden we met m’n zus welke zij wilde hebben. Ik maakte o.a. deze foto voor haar, zodat ze zag welke soorten er waren. Ze koos uiteindelijk voor de beige en blauwe. M’n moeder nam een zwarte mee.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!