Fotoverslag week 33 & 34 – 2020 | Dubbel

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 32 en 33 – 2020. Deze week trakteer ik jullie op een dubbel fotoverslag, want vorige week lukte het mij helaas niet om hem op tijd online te zetten. De ene week zitten we nog volop in de hitte, dan andere wat minder. Er zijn verjaardagen, eten, werk etc. te zien. Veel kijkplezier met het dubbele verslag!

 

MAANDAG


Lezen op het balkon was zo’n beetje de enige bezigheid die vol te houden was. Ik lees hier nog steeds het vijfde boek van De Zeven Zussen.

 

DINSDAG


Hier waren we echt even aan toe. Wilco en Kevin hadden de smaak van de maand en ik cookie caramel.

 

WOENSDAG


Als ik zou willen kan ik elke dag wel mijn wenkbrauwen epileren. Daar heb ik totaal geen zin in dus wacht ik tot de grasmat weer mooi vol is en haal ik het weg.

 

DONDERDAG


Koken was niet te doen met deze hitte dus werd het pizza.


Toevallig kwam ik de film Sex and the City 2 tegen tijdens het zappen. Had gelijk zin om mijn dvd-box erbij te pakken en alle seizoenen weer te gaan kijken.

 

ZATERDAG


Als er geen corona was zou er in dit weekend Brueghel plaatsvinden waar we heerlijke aardappelpannenkoeken kunnen kopen.
Brueghel ging niet door, maar de pannenkoeken wel. Daar gingen we vol goede moed op pad. 2,5 uur verder hadden we ze. Wat een wachtrij en tijd :’)

 


Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Ze smaakten heerlijk!

Deel 2 van het dubbele fotoverslag | Week 33


MAANDAGPrachtige halve foto van de kazerne in Hengelo. Ik vind dit echt één van de mooiste kazernes die we in Twente hebben. Ik had hier ’s middags een afspraak.

DINSDAG


Het leek wel kom-op-je-fiets-naar-het-werk-dag. De fietsenstalling was bomvol. Dat maak ik niet vaak mee als ik op het werk kom.


Het was de verjaardag van mijn schoonmoeder. Vorig jaar aten we samen met haar Chinees en besloten om dit jaar ook weer Chinees te gaan halen.

WOENSDAG


Wilco’s werk heeft geld te veel. Hij kreeg al weer een cadeau mee naar huis. Deze keer een waterfles met zo’n koud water ’theezakje’ van Lipton.

DONDERDAG


Bij de nieuwe kazerne in Glanerbrug kwam de regionale zender 1Twente langs en ik mocht de persoon die langskwam voor het item begeleiden. Mijn collega Bas was er ook bij en toen ik een foto wilde maken voor mijn blog gebeurde dit haha.

 

ZATERDAG


Even naar Tuincentrum Borghuis geweest en daar kwam ik deze leuke tas tegen van ZEBRA. Hij lijkt hier grijs, maar is zwart. Je kunt nooit te veel tassen hebben toch? 😀

ZONDAG


Mijn kleine, grote neefje werd alweer twee! Van ons kreeg hij een step. Hij was er helemaal gelukkig mee.

 

Hopelijk was het leuk om zo’n dubbel fotoverslag te zien. Aankomende week heb ik een drukke werkweek en privé staat er o.a. een spelletjesmiddag bij een vriendin op de planning. Zin in!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *