Fotoverslag week 33 – 2021 | Vakantie

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 33– 2021. Deze week begon mijn vakantie en deed ik een aantal dingen overdag die ik normaal niet kan doen. Zoals boodschappen, shoppen met mijn moeder en zus. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


Het leuke aan vakantie vind ik dat ik nu bepaalde dingen overdag kan doen, die ik normaal niet kan doen omdat ik dan werk. En één daarvan is boodschappen doen samen met Wilco 😀

 

DINSDAG


Hier was ik bij Guts & Gusto. Zij hadden een speciale koopavond met korting georganiseerd en je kon meedoen aan een actie om €100,- shoppinmoney te winnen. Deze jumpsuit ging mee naar huis. Had hem ook in het roze gepast, maar deze kleur stond mij toch beter.

 

WOENSDAG


Het was de verjaardag van mijn schoonmoeder. We hebben deze mooie roze rozen bij haar plekje neergelegd.

 

Uiteten bij Le Pompidou, om haar verjaardag zo toch een beetje te vieren.

 

DONDERDAG

OMG, ik heb de €100,- shoppinmoney gewonnen bij Guts & Gusto!

 


Tijd voor de Broodbode met de reguliere bestelling haha.

 

VRIJDAG


Shoppen met mijn moeder en zus of nouja voor mijn zus. Zij had de week erop een bruiloft en zocht daar nog een outfit voor. We gingen naar Oldenzaal naar de winkel Dejacque. Ze kocht daar een mooie donkerblauwe jumpsuit. Ik vond het bijzonder om eens mee te maken hoe het er in die winkel aan toe gaat met het maken van de filmpjes 😛

 

ZONDAG


Tijdens het wandelen kwamen Wilco en ik verschillende minibiebs tegen. Deze was nog niet mega vol en tijdens een later wandeling heb ik de drie boeken rechtsonder erin gezet.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *