Fotoverslag week 31 en 32 – 2021 | Vinted

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 31 en 32– 2021. De afgelopen twee weken was ik o.a. weer druk bezig met Vinted, dingen gratis weggeven en winkelen in de stad. Veel kijkplezier!

 

WEEK 31

DINSDAG


In het vorige fotoverslag zag je dat ik iets ging bakken, maar niet wat. Het waren deze chocolade koekjes. We hadden er drie meegenomen naar Kevin om te eten bij de koffie en thee. Ze vielen goed in de smaak.

 

VRIJDAG


Mijn moeder had twee paar Converse All Star schoenen die ze niet droeg en eigenlijk zo goed als nieuw waren. Aangezien ik druk aan het verkopen ben op Vinted heb ik ze daar op gezet en ze waren gelijk weg. ’s Avonds heb ik gelijk deze pakketjes klaargemaakt voor verzending. Ook deze pakketjes gingen op reis naar Frankrijk. Benieuwd naar mijn Vinted account? Ik heet daar Madelon_Accentable.

 

ZATERDAG


Bij de Lidl waren Popsockets in de aanbieding. In het filiaal waar ik kwam was nog één zwarte dus daar had ik geluk mee.

 


De gellak van mijn moeder was uitgegroeid en moest eraf. Ze had daar een speciaal setje voor dus gingen we aan de slag.

 


M’n ouders hadden nog wat oude pannen die op vuur kunnen. Ze hebben zelf inductie. Ik heb er iemand via een weggeefhoek op Facebook blij mee kunnen maken.

 

WEEK 32

DINSDAG


Moestuin update: de cherrytomaatjes beginnen ook te komen en groeien!

 


Aangezien schoenen het vooral goed doen bij mij op Vinted heb ik deze schoenen er opgezet. Zijn nog zo goed als nieuw, maar een paar keer aan gehad. Helaas kom ik hier nog niet van af.

 


Het programma ‘We Zijn Er Bijna’ is weer op televisie! Deze keer in Nederland, maar daarom niet minder leuk. Voor als je het niet kent, dit programma gaat over een groep ouderen die een aantal weken samen met de caravan/camper rondtrekt. Wanneer ze op een camping staan gaan ze in de buurt daarvan leuke dingen doen, zoals op excursie. Daarnaast hoor je de (levens)verhalen van de mensen en je ziet welke gewoontes ze hebben. Heel simpele tv waar ik graag naar kijk.

 

WOENSDAG


Even naar de Twente Safety Campus geweest voor een afspraak.

 


Ons vloerkleed is op en dus aan vervanging toe. We zaten te twijfelen of een rond vloerkleed iets voor in onze woonkamer. Toen mijn zus op vakantie was hebben we haar vloerkleed even geleend om bij ons uit te proberen.

 

DONDERDAG

Ik bracht weer een bezoek aan de podotherapeut. Deze keer een andere omdat mijn ‘vaste’ met vakantie is.

 

ZATERDAG


Wilco en ik waren in de stad en gingen even bij Expo kijken. Die hebben vaak leuke en aparte dingen zoals deze sokken. Ik zou ze gewoon aantrekken als ik ze cadeau krijg haha!

 


Wilco was opzoek naar sneakers die hij online gezien had en ik vond deze Nikes wel mooi voor mij. Heb ze niet nodig, dus verder niets mee gedaan. Wel heb ik ze even op de foto gezet 😀

 


Bij de Action kwam ik deze leuke lantaarns tegen. Ik nam ze mee voor op de tafel onder de overkapping. Hopelijk kan ik ze ergens deze zomer nog een keer echt in gebruik nemen.


BBQ Time!

ZONDAG


We waren bij mijn schoonvader. Dit is zijn appelboom met echt heel veel appels. Hoop dat onze appelboom er over een paar jaar ook zoveel heeft.


Tot slot kan Jack natuurlijk niet ontbreken in het fotoverslag. Happy Doodle!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *