Fotoverslag week 30 – 2022 | Visite

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 30 – 2022. Deze week ging ik weer eens aan de bak, ging ik op visite, maar kreeg ook visite en was er een ‘bikinidrama’ haha. Veel kijkplezier!

 

Dinsdag


Thee en een stroopwafel. Vaste prik op dinsdag bij Kevin!

 

Donderdag


Mijn teennagels waren asociaal lang en ik was dan zoals altijd erg blij dat ik weer naar de podotherapeut ging. Deze keer werd ik door iemand anders opgehaald dan normaal. Ik dacht zal wel iemand in opleiding zijn, maar ik zag mijn vaste behandelaar nergens. Dus ik vroeg of ze op vakantie was. Het bleek erg druk te zijn en een andere collega was er niet dus hadden ze het zo opgelost, omdat ik geen ‘moeilijke’ voeten heb. Vond het vooral jammer omdat mijn ‘vaste’ podotherapeut aan het einde mijn voeten met zalf insmeert en ze dan heerlijk masseert haha.

Vrijdag


Twee weken geleden zouden deze bikini’s in de winkel liggen. Toen lagen ze er niet. Ik had contact met de Aldi opgenomen en daar wist iemand te vertellen dat de leverancier leveringsproblemen had, maar ze diezelfde zaterdag nog geleverd waren. Nou prima, ik ben er in die week er na wel vier of vijf keer geweest (woon op loopafstand). En nergens waren ze te bekennen. M’n moeder had het er toevallig met een tante van mij erover gehad. Zij wilde wel bij haar Aldi kijken. Dat deed ze en daar waren ze, dus ze belde en nam de bikini die ik wilde in twee maten mee. Doe ik vrijdagochtend voordat ik aan het werk ga een paar boodschappen bij de Aldi en wat zie ik… de bikini’s. Nou schiet mij maar lek. Dus ik heb m’n tante geappt dat ik ze hier wel meenam en of zij de twee die ze gekocht had terug wilde brengen.

 

Zaterdag

Gezellige avond met familie bij m’n ouders. Helaas moest Wilco werken dus bleef ik slapen bij m’n ouders, want ’s avonds alleen op de fiets naar huis mag ik niet.

 

Zondag


Dat slapen deed ik op mijn oude slaapkamer onder dit mooie Paw Patrol dekbedovertrek dat mijn ouders voor m’n neefje erop hebben liggen. Ik sliep er niet minder om haha.

 


Het laatste stukje van de boterkoek die ik gemaakt had. Bedacht mij ineens dat ik er helemaal geen foto van gemaakt had. En tja zonder foto geen bewijs dat het er echt was 😛

 


Vrienden van ons kwamen gezellig op visite samen met hun dochtertje. Ik zetten de blokkentoren op en zij wilde graag het laatste blokje bovenop zetten. Met een klein beetje hulp in de hoogte ging dat perfect!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *