Fotoverslag week 30 – 2021 | Moestuin goals

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 30– 2021. Deze week waren er ontwikkelingen in mijn moestuin, scoorden we veel  lekkers via Too good to go en deed ik kleding op de post. Veel kijkplezier!

MAANDAG


Op de fiets, onderweg naar mijn ouders. Wat een raar weer was het. Vies klam en het werd nog erger toen ik na een dikke regenbui van mijn ouders weer naar huis fietste. Alles plakte.

 


Onderweg kwam ik deze wilde bloemen nog tegen. Kun je een leuk bosje bloemen van maken.

 

DINSDAG


Na 387948x de reclame van Vinted voorbij zien komen heb ik een account aangemaakt. Inmiddels heb ik al drie items verkocht en die zijn allemaal naar Frankrijk gegaan. Benieuwd naar wat ik verkoop? Dit is mijn Vinted-account.

WOENSDAG


Ik was even in de tuin bezig en vond deze halve pindadop met daarin een mini naaktslak. Alleen zie je die niet goed op deze foto. Heb hem over de schutting gegooid anders maakt de naaktslak de planten kapot.

 

Deze verstekeling kwam ik ook nog tegen in de tuin. Ben er nog niet achter wat het is, maar het lijkt mij iets van een boon :D.

 

DONDERDAG


Twee knappe jongens, meer heb ik hier niet over te zeggen.

 

VRIJDAG


Boontjes uit eigen moestuin! Lang leve de AH moestuintjes.

 


Eindelijk groeit er een courgette! Oh nee, het zijn er zelfs twee als je goed kijkt. Nu nog wachten tot er wat gebeurt bij de cherrytomaatjes.

 

ZATERDAG


Ik had zin om weer eens wat te bakken en dat werd dit. Het moest minimaal een uur in de koelkast en daarna kon het in de oven, maar  het liep een beetje anders…

 


Wilco zag op de Too good to go app dat Bakker Bart nog een magic box beschikbaar had. We besloten hem te kopen en wow wat hebben we veel ‘gekregen’! Er zaten ook nog vier gebakjes bij. Dus het baksel kon de vriezer in.

 


Dat werd ’s avonds lekker smullen in m’n pyjama.

 

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *