Fotoverslag week 29 – 2022 | Punten sparen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 29 – 2022. Deze week spaar ik Douwe Egberts punten voor een collega, verkoop ik weer eens wat via Vinted en doe ik boekinspiratie op. Veel kijkplezier!

 

Woensdag


Ik was op m’n werk toen ik een vraag kreeg over een BH die ik op Vinted had staan. De vrouw wilde weten hoeveel haakjes de BH had. Ik had geen idee dus ik Wilco geappt of hij wilde kijken en toen stuurde hij deze foto. Die heb ik doorgestuurd. Na een kleine onderhandeling over de prijs heeft ze hem gekocht en nu is de BH dus onderweg naar Frankrijk.

 

Donderdag


Een collega is aan het sparen voor een koffiezetapparaat en vroeg of ik Douwe Egberts punten spaar. Dat doe ik, maar heb geen doel dus van mij mocht ze ze hebben. Om haar verder te helpen heb ik om zegels gevraagd in de weggeefhoek. Daar hebben al een paar mensen op gereageerd. Ze hebben niet mega veel punten, maar alle beetjes helpen! Mocht jij dit lezen en punten kunnen missen? Stuur dan een mail naar info@accentable.nl.

 

Vrijdag


Wilco en ik gingen vrijdagmiddag o.a. naar de Makro, want daar was iets te koop wat Wilco nodig had voor het barbecueën. Ik ging even bij de boeken kijken of er nog iets leuks tussen zat. Mijn vakantie komt er bijna aan en dan kan ik weer wat boeken toevoegen op m’n e-reader.


Ook deden we nog wat boodschappen bij de AH in ‘ons’ winkelcentrum. Bij het afrekenen zagen we deze cadeaukaart. Zo te zien kun je ze personaliseren. Dus als je een Marieke heet ren naar winkelcentrum Stroinkslanden haha 😛


We hadden wel een ijsje verdiend na het boodschappen doen. Ik had de smaak stroopkoek en Wilco yoghurt mango.

Zaterdag


Mijn pakketje van Guts en Gusto was binnen. Heb hem gekocht met een kortingscode, want de originele prijs vond ik te duur. Dit setje ga ik gebruiken op vakantie als chillsetje. Die schoenen doe ik er dan niet bij aan hoor. Had geen zin om ze voor het passen uit te doen.

 

Zondag


We gingen zwemmen in Ahaus. Ik was er al een hele tijd niet meer geweest en m’n zus zou ook komen met het gezin. Dus ik stuurde haar deze foto om te laten weten waar wij zaten.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!