Fotoverslag week 29 – 2020 | Spullen verkopen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 29 – 2020. Deze week gingen wij spullen verkopen via Marktplaats, kregen we al post op ons nieuwe adres en gingen we naar de film. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


Niet op vakantie naar het buitenland betekent in de vakantie gezellig samen boodschappen doen. #couplegoals

 

DINSDAG


Deze kast ging in de verkoop en ik wilde er een foto van maken. Kwam ik terug met mijn telefoon lag deze knapperd er bovenop.

 


Nu staan deze dozen er. Hoeveel zullen er nog bij komen?

 


’s Avonds naar Kevin en daar speelden we voor het eerst in een hele lange tijd weer een spelletje. Deze keer Mens Erger Je Niet. Kevin heeft beide rondes gewonnen!

 

WOENSDAG


Nog meer spullen verkopen. Dit zijn gebakbordjes van Yvon Jaspers. Hier vind je alles wat ik verkoop. Wilco verkoopt alles zo en de spullen die ik wil verkopen kom ik niet van af. Wie weet zit er iets tussen wat jij kan gebruiken.

 


’s Avonds gingen we samen met mijn schoonvader naar ons ‘Nieuwe’ huis en daar lag al post voor ons. Het bleken allerlei bonnen van winkels in de buurt te zijn. Maar de meeste van de winkels zitten dichter bij waar wij nu nog wonen :’).

 

DONDERDAG


Voor de 48734534x naar de meubelwinkel, want twee weegschalen (sterrenbeeld) is veel nadenken, wikken en wegen, denken dat je weet wat je wilt, maar dan toch weer niet. Schiet niet op zo. Over de bank zijn we wel uit. Alleen de fauteuils komen we nog niet uit qua kleur. #Huuln

 


Ik heb Candy Crush weer helemaal uitgevonden. Ik ging vrij soepel door de levels heen tot ik bij het level kwam waar ik nu in zit. On-mo-ge-lijk.

 

VRIJDAG


Voordat het Coronavirus uitbrak wilden Wilco en ik al naar deze film. Nu gingen we eindelijk. Ik vond hem super leuk en ik kan prima Twents verstaan ben ik achter (twijfelde ik eigenlijk ook niet aan). We hadden wel de versie met ondertiteling, want anders kon Wilco het niet volgen haha.

 


Vrijdag = mijn kookdag. Deze keer maakte ik Surinaamse Bami met kip. Ik vond het lekker, maar wel behoorlijk zout. De volgende keer dus wat minder soya er door voor mij.

 

ZATERDAG


Broodbode it is. Ik at mijn vertrouwde Focaccia Beenham. Wilco had de weekspecial met Gyros.

 


Later in de middag gingen we naar mijn ouders. Vervolgens ging ik even met mijn moeder naar de Lidl waar we deze (dacht ik) vaas tegenkwamen. Toen ik op het plaatje keek bleek het een flessenkoeler te zijn hahaha. Zo zie je maar weer dat ik niks van dat soort dingen weet.

 

Dit was mijn week 29 en daarmee zit mijn vakantie er al weer op. In oktober heb ik nog een week te goed. Maar nu eerst aftellen tot september waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *