Fotoverslag week 28 – 2022 | Hondengadget

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 28 – 2022.  Deze week is één van mijn favoriete programma’s weer begonnen, ging ik weer eens uit en kocht een leuke hondengadget voor Jack. Veel kijkplezier!

 

Maandag


Jaaaa, B&B Vol Liefde is weer begonnen!

 

Vrijdag

Vrijdagmiddag en avond was ik bij mijn ouders, want Wilco was aan het werk. Hij appte of ik even naar de dierenwinkel vlakbij m’n ouders wilde gaan om zo’n drinkfles voor honden te halen. Ze hadden aardig wat varianten, maar dit leek mij de beste optie. Handige hondengadget toch!

 

Zaterdag


Om 08.15 uur was ik al te vinden bij de Aldi. Er was een aanbieding waarvan ik verwachtte dat hij hard zou gaan. Het viel gelukkig mee en heb kunnen kopen wat ik wilde.

 


Een tijdje terug lagen bij Kevin deze insectenfiguren en ik dacht daar kan ik vast iemand blij mee maken via de weggeefhoek. Dat was ook zo. Altijd leuk als mensen erg blij zijn met wat ze krijgen.

 


Voor het eerst in 100 jaar ging ik weer eens uit. Momenteel zijn de Grolsch Summer Sound feesten er weer en deze keer was het Remember The Time. Het was gezellig, maar de muziek vond ik deze keer wel minder leuk dan in 2019.

 


Samen met m’n zus en Wilco waarvan je alleen z’n shirt ziet.

 

Zondag


M’n schoonvader en Jack kwamen ’s middags bij ons. We hebben toen de drinkfles voor Jack gegeven en dat bleek een groot succes!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!